2777
2789
عنوان

همه خیانت میکنن یا مشکل شوهر منه

753 بازدید | 47 پست

من شوهرم از لحاظ تیپ و قیافه و هیکل و قد یه مرد همه چی تمومه یعنی هیشکی بهش نه نمیگه ماشین خوبی هم داره به خودشم خیلی میرسه پولدارم هست و متاسفانه خیلی اشغاله ازش متنفرم 

میخ ام بدونم همه مردا خیانت میکنن

یعنی من اگه زندگیمو ادامه بدم این عنتر درست نمیشه؟؟؟

به نظر شما چیکار کنم برم یا بمونم بچه ام ندارم از یه طرف میگم نرم جارو برای اون حروم زاده باز نکنم از یه طرف میگم نه بمونم خیلی دوسش دارم و وابستشم به نظرتون بمونم بچه دار بشم عشقم نسبت به بچم میشه ازش کنده میشه دلم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط می‌دونم زیاد شده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فعلا بچه نیار همه مردها خیانتکار نیستن 

ی مدت به خودت و اون مهلت بده اگر می دونه که خبر داری باهاش اتمام حجت کن اگرم نه که ببین نقطه ضعفش جیه دوست داره زندگیشون میخواد یا نه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

معلومه که نه 

از زگیل تناسلی و ایدز نمیترسی؟

چه طوری میشه یه زن خیانت کنه شوهرش در بهترین حالت بی آبروش  میکنه ، ولی مردا هر غلطی خواستن میکنن؟

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

شوهر منم حیانت کرده اما به خاطر دخترم موندم اگه دخترم نبود یک ثانیه هم تحملش نمیکردم.

به نظر من اگر بچه نداری برو 

روح و روانم آسیب دیده حس حقارت دارم خیلی بده 

جای تو بودم یک ثانیه هم نمیموندم

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم