2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت نظر پزشک بخورین عزیزم

ویتامین دی هم کمبودش مضر هست هم زیادیش

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
دکتر باید بگه...ولی خیلی پایینه باید بین ۲۵تا ۸۰باشه..فعلا دو هفته یکبار بخور...

والا، واقعیت بردم جواب آزمایش رو پیش دکتر، خیلی بی حوصله نگاه کرد حتی ۱۰ ثانیه هم نشد. بعد گفت ویتامین دی ماهانه بخورم، که بنظر خودم برای این حجم از کم بودن ویتامین دی ماهانه کمه! چون دیدم از اقوام که سطح ویتامین دی هاشون از من بالاتر بود ولی گفته بودن بهشون هر دوهفته...

والا، واقعیت بردم جواب آزمایش رو پیش دکتر، خیلی بی حوصله نگاه کرد حتی ۱۰ ثانیه هم نشد. بعد گفت ویتام ...

برا دکتره مهم نیس کم کم ویتامین دی شما بالا بره یا زودتر..دو بار دوهفته یکبار بخور..بعد بکنش ماهی یکبار...۵۰۰۰۰بخور

زندگیتون پر از عشق
من باردارم چرا بهم روزانه داده پس؟

اون احتمالا دوزش پایینه

ولی دوز ۵۰هزار و هزار اگه کسی روزانه بخوره خوب نیست چون ویتامین دی اضافیش دفع نمیشه و مثه سم عمل میکنه اگه زیاد باشه