2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی می بینید؟

249 بازدید | 22 پست

چه چیزاییش براتون جالب بود؟

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرصت بشه بله.

اینکه فردایی هست. ظلم نکنیم . مهربون باشیم. دل ازار نباشیم. حق مردمو پایمال نکنیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اینکه نماز روزه حجتب اون دنیا زیاد مهم نیست

اره اولش حق الناس از همهه مهم تره بعد حق النفس بعد حق الله بعد یارو دل صد نفرو میشکونه پشت صد نفر حرف میزنه بعد نمازش ترک نمیشه🥲 ب چ درد میخوره اخه

اینکه نماز روزه حجاب اون دنیا زیاد مهم نیست

اینو کجا گفتن؟

لطفا الکی چیزی نگین 

نماز و روزه و حجاب چیزایی هستن که تو قرآن اومده

مگه میشه مهم نباشه

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
بیشتر واسم مسخرس ،نریزین سرم من خودم مذهبیم ولی به اینا باور ندارم

چرا باور نداری؟

اینکه خیلی امیدوار تر شدم که چقدر کارهای کوچیک خوبت درنظر خدا هست

عذابی که می‌بینیم واقعا نتیجه کارهای اشتباه بوده یعنی قاضی و کار خیر و غلط خودتی کسی نمیاد تورو اذیت کنه خودت از کار اشتباهت شرمنده میشی

اینو خیلی شنیدیم ولی درکش برام بیشتر شد 

البته همون اوایل دیدم