2777
2789
عنوان

شوهرم چرا با دختر ها چط می‌کنه چرا دقیقا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2488 بازدید | 101 پست
حامله م خوب طلاق عاطفی بگیرم خوب  من می‌دونم دوست دخترش گذرانن چون دیدم  بعد می‌ره زن می ...

نگران نیستی یه روز انواع اقسام بیماری های مقاربتی بگیری ؟ 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حامله م خوب طلاق عاطفی بگیرم خوب  من می‌دونم دوست دخترش گذرانن چون دیدم  بعد می‌ره زن می ...

نگیری هم از این زن ها اخرش مریضت می‌کنه 

حالا بارداری نمی‌خواد غصه بخوری دیگه بشین باهاش صحبت کن بعد فارغ شدنت ایشالا پا قدم بچه پایبند بشه 

خوب چرا وقتی منو نمی‌خواد بی توجه مهر محبتش خرج هرزه ها می‌کنه منو طلاق بده راحت بشه ن منو اذیت بکنه ...

عادت کرده اینم ی جور اعتیاده 

سیرمونی نداره 

دور از جون دخترای پاک هم دخترای ول و هرزه هم که فت و فراوان 

الحمدلله رب العالمین ...

شوهرت آدم درستی نیست . کاراش دلیل خاصی نداره آدمی که ذات درستی نداره هرکاری میکنه و زندگی کردن با این آدم خیلی سخته .اگه پولداره سعی کن طلا  و پول جمع کنی واس خودت و تا میتونی خرج کن .یا طلاق بگیر راحت شو

خوب چرا وقتی منو نمی‌خواد بی توجه مهر محبتش خرج هرزه ها می‌کنه منو طلاق بده راحت بشه ن منو اذیت بکنه ...

اون میخواد جلوی فامیل و آشنا مثلا زن و زندگیشو داشته باشه

و از اون طرفم به کثافت کاریش برسه همین

🫀🖇