2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه

59 بازدید | 20 پست

مامانا من ۹هفته و پنج روزم الان ۳/۴روزی میشه علائمی ندارم زیاد تهوع اینا قط شده فقط زود زود ضعفم میزنه و دهنم صبا تلخه درد و خونریزی ام ندارم بنظرتون طبیعیه اینا نی نی حالش خوبه ؟

این چندروز غصه اون بچه اولمم داشتم خیلی حرص خوردم 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

طبیعیه عزیزم

چیزای مقوی بخور ک ضعف نکنی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۸ و ۱۰ برای سه روز حالم خوب شد دوباره برگشت.دکترم گفت وقتی یکی از اعضای حیاتی بدن جنین داره تشکیل میشه اینجوری میشه.از هفته ۱۲ هم که کلا هیچ علائمی نداشتم انگار حامله نیستم اصلا😁

الهی

اولا ان شاءالله بارداری و زایمان خوبی رو پشت سر بزاری

دوما همه چیزو به دکترت بگو همیشه

تلخی دهان از صفراس شمام که میگی حرص خوردم صفرات بالاس

آلو بخارا 

رب انار

کاهو بلند این چیزا رو بخور

مثلا در روز ۷ تا آلو بخارا صبح ۷ تا شب

رب انار روزی سه قاشق

کاهو بلند هرچی دلت خواست

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هفته ۸ و ۱۰ برای سه روز حالم خوب شد دوباره برگشت.دکترم گفت وقتی یکی از اعضای حیاتی بدن جنین داره ...

عه اینو نمیدونستم سر پسرم تا نه ماه ویار سخت داستم برا همین میترسم اینم تا سه چهار روز پیش تهوع امونم بریده بود ولی الان نه 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
الهی اولا ان شاءالله بارداری و زایمان خوبی رو پشت سر بزاری دوما همه چیزو به دکترت بگو همیشه تلخی ...

نه از اول بارداری دهنم اینجورشده 

طبیعیه عزیزم چیزای مقوی بخور ک ضعف نکنی

سر پسرم تا نه ماه ویار سخت داستم برا همین میترسم اینم تا سه چهار روز پیش تهوع امونم بریده بود ولی الان نه 

طبیعیه بابا من کلا هیییچ علایمی نداشتم فقط سه بار تهوع داشتم دوبار اوردم بالا کلااا 

سر پسرم تا نه ماه ویار سخت داستم برا همین میترسم اینم تا سه چهار روز پیش تهوع امونم بریده بود ولی الان نه 

خدایی نکرده سقط بدون علائم که نداریم نه؟

نه از اول بارداری دهنم اینجورشده 

اینا که گفتمو بخورین حتما

سعی کن رژیم غذایی متعادل داشته باشین

برای ضعف هم سویق گندم بخورین عزیزم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا که گفتمو بخورین حتما سعی کن رژیم غذایی متعادل داشته باشین برای ضعف هم سویق گندم بخورین عزیزم

تشکر گلم 

عه اینو نمیدونستم سر پسرم تا نه ماه ویار سخت داستم برا همین میترسم اینم تا سه چهار روز پیش تهوع امون ...

با اینکه میگن دختر ویارش شدیدتره اما من هرکی دیدم پسر داشته ویارش زیاد بوده‌.شاید این یکی دختره که فرق داره

سر پسرم تا نه ماه ویار سخت داستم برا همین میترسم اینم تا سه چهار روز پیش تهوع امونم بریده بود ولی ال ...

منم بچم پسر بود هیچ علایم ختصی جز سینه در نداشتم یکم از بو برنجو شامپو بدم میومد فقط