2777
2789
عنوان

خدايي نيس صدامو نميشنوه

157 بازدید | 17 پست

بخدا ٤سال دخترم داره درد ميكشه 

سونو ..ازمايش ....همه آزمايشات...عكس برداري 

اندسكوپي كردم كفتن كمي التهاب و زخم كوجك...

ولي اصلا خوب نشده 

رنكش زرد همش دل درد شديد 

تب ميكنه ....الان تز ٢ فروردين دل درده تا همين الان ك كلي بالا اورد

خدايا ب حق خوبات دخترم شفا بده 

به حق اتمام ماه مبارك رمضان دخترم شفا بده 

..٤سال دقيق دارم باهاش درد ميكشم شب و روز ندارم...زندكي ندارم....خدايا خودت معجزه كن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله حدیث شریف کسا بگیر اگه نشد ناامید نشو از خانوم و واسطه گریش پیش خدا بازم چله بگیر 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

ایشالا همه مریضا از جمله دختر تو خوب بشن 

به خدا توکل کن تو این مواقع که ما آدما کاری از دستمون برنمیاد باید از خودش بخوایم که نجاتمون بده،  اونه که هر دردی رو درمان میکنه 🥲🤲🏻♥️♥️

رنگش زرد شده بود.چیزی که نمیخورد،از زور گرسنگی چند تا قاشق میخورد،بعدشم کلی دل درد.

میترسیدم.

بردمش دکتر صادقی، کرج.

آندوسکوپی و عکس و دارو همه اش هیچی

تا آخر خودم فهمیدم ،بعد از مدتها اونم.که آقا نودل خیلی دوست داره،داغ داغ میخورده،التهاب مری پیدا کرده .

اما الانم میگه عطسه می کنم دلم درد میگیره

رنگش زرد شده بود.چیزی که نمیخورد،از زور گرسنگی چند تا قاشق میخورد،بعدشم کلی دل درد. میترسیدم. بردم ...

مث دختر من بودن كه از شدت دل درد از خواب بلند شع و در ٢٤ ساعت همش دل درد؟

کلی هم طب سنتی بردمش.

الان ۱۲ سالشه.

یکبار هم تو ۴ سالگی آندوسکوپی شد،که گفتن ورم معده است.

دکترهای بیمارستان مفید نتونستن درمانش کنن،گفتن مجدد آندوسکوپی ولی بردمش اندیشه فاز یک،پیش یکی از شاگردان دکتر خیراندیش،رژیم و دارو مخصوصا معجون دکتر خیراندیش خیلی خیلی خوبش کرد اون موقع.

تهوع نداشت پسر من،فقط موقع خواب از درد گریه می کرد.

معجون دکتر خیر اندیش 

عرق نعنا رو یه استکان بذار با حرارت کم بجوش که رسید ۱۰ دقیقه بذار با تخم بارهنگ باز بمونه رو گاز با حرارت کم و ۱ قاشق چایخوری تخم بارهنگ،بعده ۱۰ دقیقه خاموش کن،ولرم که شد ۱ ق چایخوری عسل بریز،نصف استکان معجون و با نصف استکان دیگه آب قاطی کن،اگر یبوست داره گلاب هم میتونی اضافه کنی،اما پسر من با گلاب بدتر می شد. هر شب بده بخوره موقع خواب.

معده رو گرم می کنه.

غذا هم سرخ کردنی نده