2777
2789
عنوان

باشوهری که

442 بازدید | 19 پست

باشوهری که قبلا چندین سال اعتیادش ومخفی کنه ازتون وبعد فهمیدن شمایه سال باشه که ترک کرده وهیچوقت خودش وبه اب واتیش نزنه وبا حقوق هشت تومن راضی باشه وشما باقسط ووام یه ماشین داغون بخرین که بره اسنپ مثلا که کمک خرج باشه و یه روز بره سه روز بهانه بیاره که ماشین خرابه وباقرض از همکاراش مهمون راه بندازه وسرماه ازحقوقش بده قرضش وهیچی برای خرج خونه نمونه چجوری رفتارمیکنین لطفا خودتون وجای من بزارین وهمتون جواب بدین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتیاد راحت نیست شوهر من ۱۳ ساله میخواد ترک کنه اخرشم نتوست روز به روز ضعیف تر از کار افتاده تر میشن پولشون بدنشون عقلشون از دست میدن روح و روان تو هم کنار اون

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
نمیدونم سیگارهم ترک کرده ولی چندبارمست اومده خونه به نظرت مخفیانه بازشروع کرده؟

پس جایگزین کرده کسی که ترک کنه سمت مشروبم نمیره من راضی بودم شوهرم تریاک مصرف کنه ولی مشروب نخوره

شما با فردی داخل رابطه ای که معتاد بوده و اصلا به فکر شما و زندگیش نیست و عین خیالش نیست که متاهل هست و دنبال خوشگذرونی خودشه آیا باید کنارش بمونی؟؟

بهش گوشزد کن که متاهل هست و وظایفی در قبالت داره و موظفه که انجام بده و وقتی که کلی قسط و وام و قرض هست نیاز به مهمونی گرفتن و تفریح های گرون نیست.

یعنی چی که آدم همسر داشته باشه و عین خیالش نیست که داره زندگی فرد دیگری رو بخاطر خودش و تفریحش خراب می‌کنه.

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.
اعتیاد راحت نیست شوهر من ۱۳ ساله میخواد ترک کنه اخرشم نتوست روز به روز ضعیف تر از کار افتاده تر میشن ...

چجوری تحمل میکنی من یه ساله فهمیدم داغون شدم اگه بفهمم ادامه میده طلاق میگیرم

شما با فردی داخل رابطه ای که معتاد بوده و اصلا به فکر شما و زندگیش نیست و عین خیالش نیست که متاهل هس ...

به خدا اصلا مهمونی نمیدم چون کسی اینجا ندارم غریبه ام خیرسرم اومدن دوروز بهم سربزنن به خدا اسیرم بچه هام دست وبالم وبسته ان خدالعنتش کنه پونزده سال پنهون کردمن ساده احمق بودم

چجوری تحمل میکنی من یه ساله فهمیدم داغون شدم اگه بفهمم ادامه میده طلاق میگیرم

نمیدونم احمق بودم سال اول مامانم گفت ول کن ازش بگذر من زیر بار نرفتم الان خیلی پشیمونم میگم کاش زودتر جدا میشدم

به خدا اصلا مهمونی نمیدم چون کسی اینجا ندارم غریبه ام خیرسرم اومدن دوروز بهم سربزنن به خدا اسیرم بچه ...

می‌دونم گلم اما اگر کاراش دائما در کل تکراره و بهش میگی و دوباره انجام میده باید تصمیم قطعی جدایی بگیری هم اینده خودت و بچه هاتو باید نجات بدی 

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.