2777
2789
عنوان

چقد بعضی زنا حرص دراااارن بدبختا

177 بازدید | 13 پست

ی فرد نزدیک ، چند سری هست بحث خیانت و آبرو ریزی که میشه 

میگه بنظر من تقصیر زناس ، زنا خیلی هار شدن زنا فلان شدن مهریه میگیرن ، نمیدونم از اون موقع ک این دخترو کشتن هم اوضاع زنا بدتر شده ،  زنا بخاطر پول میوفتن ب جون مردا 

اصلا خوووونم رو به جوش میاره 

بارها باهاش بحث کردم 

با اینکه من اصلا مجردم 

ولی اون شوهری داره که از هییییچ کثافتکاری دریغ نکرده

زنه فقطططط خدمتکار رایگانشه ک هم باید بیرون کار کنه براش هم تو خونه هم همههه چیو تحمل کنه کنارش واای

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

بنظرت این خانم ارزش بحث کردن داره با این طرز تفکرش

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت این خانم ارزش بحث کردن داره با این طرز تفکرش

اره راست میگی واقعا

متاسفانه چن سری نتونستم تحمل کنم جوابشو دادم 

وگرنه زیاد دهن ب دهنش نمیزارم 

اره راست میگی واقعامتاسفانه چن سری نتونستم تحمل کنم جوابشو دادم وگرنه زیاد دهن ب دهنش نمیزارم

بذار تو تفکرات داغونش سیر کنه زبون بسته

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

رهاش کن لیاقتش همون زندگی سگیه که دارهمیخواد بگه من زن زندگیم که با هر کثافتکاری شوهرم باز میمونم بز ...

ما رو بگو دلمون براش میسوزه گاهی

ما رو بگو دلمون براش میسوزه گاهی

در جوابش بگو اون زنها حقیر نیستن که با خیانت شوهرشون باز بمونن اون زنها برای خودشون ارزش قائلن توسری خور شوهرشون نیستن هیچ زنی تا زندگیش بدنباشه جدا نمیشه

بگو بعضی زنها شوهرشون هر بلایی بخواد سرشون میاره اینا برای خودشون ارزش قائل نمیشن شوهرشون با زن دیگه س عزت نفس ندارن اینا باید بپان ایدز و زگیل نگیرن😂

در جوابش بگو اون زنها حقیر نیستن که با خیانت شوهرشون باز بمونن اون زنها برای خودشون ارزش قائلن توسری ...

دقیقا گفتم😏 امیدوارم فکری ب حال زندگیش بکنه

بعضی خانوما فکر میکنن پای کثافتکاری شوهرا موندن کاپ افتخار داره