2777
2789
عنوان

باشوهری که

106 بازدید | 5 پست

باشوهری که قبلا چندین سال اعتیادش ومخفی کنه ازتون وبعد فهمیدن شمایه سال باشه که ترک کرده وهیچوقت خودش وبه اب واتیش نزنه وبا حقوق هشت تومن راضی باشه وشما باقسط ووام یه ماشین داغون بخرین که بره اسنپ مثلا که کمک خرج باشه و یه روز بره سه روز بهانه بیاره که ماشین خرابه وباقرض از همکاراش مهمون راه بندازه وسرماه ازحقوقش بده قرضش وهیچی برای خرج خونه نمونه چجوری رفتارمیکنین لطفا خودتون وجای من بزارین وهمتون جواب بدین 

شرایطت سخته عزیزم سعی کن صبوری کنی اونم مطمئن باش تاوان کاراشو پس میده این دنیام نشد اون دنیا ولی خ ...

به خداخسته شده همه چی ریخته ام توخودم خانواده ام اومدن خونه ام میگم پول نداریم برواسنپ میگه ازدوستم یه تومن گرفتم اخه نمیدونم چجوری روش میشه قرض بگیره من جای اون خجالت میکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون من یه همکار داشتم چند سال پیش بازنشسته شد . تقریبا ۳۷ ساله داره با یه همچین آدمی زندگی میکنه . شوهرشم هیچ وقت خودشو اصلاح نکرد که نکرد بیچاره همکارم اینقدر قرض میکنه آبرو واسش نمونده پیش همکار و فامیل  . به نظر من تا جوونی و دیر نشده جدا شو . این آدم ها سمی ان . زندگیت رو نابود میکنه .