2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زبان شناسی یه علمه که توچین باستان برای دربار پادشاها استفاده میشده کاملا هم علمیه

خود طب سوزنی چین هنوز اثبات علمی نشده 

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

شما چیزی میدونید؟

من خودم که خب نه ولی بابام ۲۰ساله کارش اینه اندازه دکتراش میدونه انصافا وقتی چیزی میگه جواب میده ولی خدشم امشب میگف عصری رفتم عطاری یه دختره همسن تو اومد یه چیزی بخره که میدونم عوارضش چقد بده فقط چون گرونع عطاری میفرشه به خاطر سودش میگف دام میسوخ جای تو دیدمش ولی چیزی نتونستم بگم خیلی از عطاریا هرچیزی رو قالب میکنن فقط به خاطر پوووول

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
عزیزم زبان شناسی یه علمه که توچین باستان برای دربار پادشاها استفاده میشده کاملا هم علمیه

اخه به من گفت هم کیست داری هم فیبروم درصورتی که من هیچ علامتی نداشتم حتی رفتم سونو تو سونو هم نداشتم الان دوساله گذشته بازم ندارم با جدیت و قطعیت گفت هم کیست داری هم فیبرم کلیه هامم گفت سنگ داری😐

من آندومتریوز داشتم لاپاراسکوپی هم کرده بودم. ۳ سال ال دی مداوم میخوردم واسه پیشگیری از ایجاد کیست دوباره. اما هم دوباره ایجاد میشد هم خونریزی و لکه بینی دایم داشتم هم به شدت اخلاقی بد شدم. یکی از دوستانم یه دکتر متخصص طب سنتی بهم معرفی کرد رفتم دستوراتش انجام دادم هم کیستم از بین رفت هم چسبندگی لوله هام باز شد باردار شدم. دوباره سر دومی هم پیشش رفتم خدا رو شکر باردار شدم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
اخه به من گفت هم کیست داری هم فیبروم درصورتی که من هیچ علامتی نداشتم حتی رفتم سونو تو سونو هم نداشتم ...

🤣🤣🤣

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

هرعلمی تو جای خودش بدرد بخوره

چه سنتی چه مدرن

یه بیماری هایی هست که طب سنتی نمیتونه درمان کنه

مثلا طرف تصادف کرده دست وپاش شکسته نمیشه گفت دمنوش بخور حالت خوب میشه مسلما باید به پزشک متخصص مراجعه کنه

طب سنتی بیشتر برای بیماری هایی که ازسبک زندگی غلط به وجود اومدن درمان داره مثل مشکلات معده کبد چرب سردی رحم و...

هدفمند زندگی کن بانو🌹
من خودم که خب نه ولی بابام ۲۰ساله کارش اینه اندازه دکتراش میدونه انصافا وقتی چیزی میگه جواب میده ولی ...

من شنیدم که تو یه سری از محصولاتشون مواد اعتیاد آور هم هست

پس چرا بعضی ها میگن جواب گرفتن؟

تلقین

یا از ۱۰۰۰ نفر ۱۰ تا

اونم شاید پیش کسی رفتن که پزشک بوده و تخصص طب گرفته

برا اعصاب صورت ک در اثر سرما درد میکنه راهی داری

دقیقا کدوم قسمت صورتت و اینکه دردش طی چن ساعته چن دیقه یا روز

و دردش تو یه نقطس یا پخش میشه

فقط هوای سرد و زمستون درد میگیره یا بستنی حتی اب سردم بخوری دردش میاد

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود