2777
2789
عزیزم من امروز رفتم پیش یه دکتر که متخصص طب سنتیه والا هرچی گفت راست گفت من سینه ی سمت راستم بعضی ...

کاش بیای درخواست دوستی مو قبول کنی و ازت بپرسم دارو چی داده؟

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش

طرف میره کلی سونو و mri و... نمیتونن مریضیش تشخیص بدن

بعد یه عده شیاد با زبان و... بدون داشتن تحصیلات مردم گمراه میکنن

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

واای زبان شناسی میری انقدر بهت درد و مرض می گه می مونی چه جوری تا الان زنده ای🙄من دو سال پیش پیش ی زبان شناس رفتم کلی مریضی بست به نافم انقدر ترسیدم بعد رفتم حضوری پیش ی طب سنتی مرده بهش میگفتم این زبان شناسه چیا گفته تعجب می کرد می گفت نداری تو این بیماریا 

داروهاشو باید طولانی مدت استفاده کنی.من برا لاغر بودنم رفتم کم کم داشت جواب میداد که خودم خسته شدم.انقد که رژیم سختی داده بود بهم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

اصلا

داداش من خودش یه پزشک و محقق هست در این زمینه

حرف خیلی قشنگی میزد

میگفتش اون تیکه از گیاها و دمنوش ها اگه واقعا برای بیماری ها مفید باشه عین ادم قشنگ مراحل علمی رو طی میکنه و با یه مقاله درست و حسابی به مردم معرفی میشه

نه اینکه طرف از تو کوچه بازار دنبال معرفی کردن اینا باشه

چون میگه شما کافیه یه درمان جدید کشف کنی اینقدر سود مالی به سمتت روانه میشه که خودتم نمیتونی خوابش رو ببینی

ولی دکترهای طب سنتی از این روش علمی استفاده نمیکنند و از این سود کلان هم پشت کردند

چون میدونند که حرفشون سندیت علمی نداره

بعدش طرف میره کلی سونو و mri و... نمیتونن مریضیش تشخیص بدن بعد یه عده شیاد با زبان و... بدون داشتن ...

متخصص سرطان تو تلویزیون برگشته بود گفته بود که من بیمارایی داشتم که درمان سرطان اینا در مراحل اولیه اش خیلی ساده است ولی طرف چون پاشده رفته پیش طب سنتی سرطانش از حالت بدخیم گرفته و دیگه درمان نمیشه....

واای زبان شناسی میری انقدر بهت درد و مرض می گه می مونی چه جوری تا الان زنده ای🙄من دو سال پیش پیش ی ...

عزیزم زبان شناسی یه علمه که توچین باستان برای دربار پادشاها استفاده میشده

کاملا هم علمیه

هدفمند زندگی کن بانو🌹
متخصص سرطان تو تلویزیون برگشته بود گفته بود که من بیمارایی داشتم که درمان سرطان اینا در مراحل اولیه ...

از این کیس ها متاسفانه زیاد دیدم 

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.