2777
2789
عنوان

بی بی چک با خط محو

188 بازدید | 19 پست

تعداد رای : 5
نظرسنجی
1
4
80%
2
1
20%
دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند دیقه گذاشتی موند که خط محو انداخت؟

همون اول 

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
چرا سه تا خط داره این؟

نمی‌دوننم بنظرت منفیه؟

خب مبارکه😁❤️

مرسی گلم خداکنه مثبت باشه🥲❤️

میشه جواب سوالم و بدین؟

دیشب پریود شدم لک قهوه ای،امروز وقتی دستشویی میکردم لک قهوه ای اومد و تمام نوار کثیف نشده دلیلش چیه؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
همون اول

مثبته  شما فردا صبح ناشتا بازم بزن اگ همینجوری بود دیگ کامل مثبته. از رو علائمتم میتونی متوجه بشی که توی همه خانوما یکسانه مثلا بیشتر از قبل احساس خستگی و خابالودگی کنی این خودش علائم اولیشه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
چند روز گذشته مثبته انگار 

8 روز از آخرین اقداممون میگذره