2777
2789
هنر رندانه به ت*خم گرفتن

واقعاقشنگه؟ خیلی وقته میخوام بخونم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

الان دارم دنیای سوفی رو میخونم

زیاد برام جالب نیست ولی فلسفیه‌

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهج البلاغه (البته تمومش نکردم)

دالان بهشت

بامداد خمار

هنر خوب زیستن

باشگاه‌پنج صبحی ها

کوری

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

زندگینامه بود خیلی برام تلخ بود و در عین حال امیدوارکننده

یه دختر آمریکایی  که تا سال ها شناسنامه نداشته و پدرش اعتقادی به درس خوندن توی مدرسه نداشته اما اون تونست مدرک دکترای خودش رو از یکی از بهترین دانشگاه های دنیا بگیره 

کتاب   تحصیل کرده

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

زبان بدن

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
خیلی بوده ولی سمفونی مردگان یه حس خاصی داشت و غمگین هم هست نیمه تاریک وجود و بینوایان🥺 این سه تا ...

عزیزم نیمه تاریک وجود ادم رو افسرده نمیگنه؟ ادم باید تمرین هاشو انجام بده؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

عه منم به نظرم تمام چیزهایی که نمیگوییم خوب بود

دنیای سوفی ام خوب بود 

بینوایانم همینطور 

یکیم کروموزم 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .