2777
2789

مانهوا ( مثل مانگا هست اما رنگیه و برای کره جنوبی هست ) 

چشم و گوشم رو باز کرد در حالی که دنیای مانهوا توی دنیای قشنگ اما بی رحمی سیر می‌کنه که نقش اصلی در حال لذت بردن و مقابله کردن هست و دنبال داشتن آرامش در عین حال که روحیه جنگنده ای داره 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بامداد خمار رو من چندین سال پیش زمانی ک دبیرستانی بودم خوندم دوستان هم بهش اشاره کردن قشنگه

سمفونی مردگان 

دختری در قطار 

نیمه تاریک وجود

کوری

من کلا کتاب زیاد خوندم اینا الان ب ذهنم اومد

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

تمامی کتابهای سیدمهدی شجاعی به خصوص طوفان دیگری درراه است

تولدم مبارک

آخرین انظار زهرا

آخرین دقیقه های آخرالزمان اینوخیلی خیلی دوست دارم

دومی وآخری شعرن

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
روانشناسیه زرده 

میگن 

ولی برای من که خوب بوده و مفید

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

عزیزم نیمه تاریک وجود ادم رو افسرده نمیگنه؟ ادم باید تمرین هاشو انجام بده؟

نه اصلا چرا افسرده؟ اتفاقا خیلی کمک میکنه حال روحی بهتری داشته باشی

نه انجام دادن تمرین ها خیلی مهم نیست

مهم اینه با دقت بخونی و مطالب رو متوجه بشی

لطفا یه مو قشنگ منو لایک کنه بعدا بیام بخونم تاپیک رو

گویند که هر تیره شبی را سحری هست    ..من مامان دو تا کوچولوی مهربون و قشنگم ک تنها دلخوشی زندگیمن 🥰                                     ب شدت اعتقاد دارم ب این جمله ک تا با کفشای کسی راه نرفتی راه رفتنش رو قضاوت نکن و اصلا نمیپسندم رفتار آدمهایی رو ک مدام در حال قضاوت دیگرانن و خودشون رو علامه دهر میدونن😡😡                                          لطفا اگه ب اینجای امضام رسیدی برام یه انرژی مثبت بفرست برام دعا کن ک روزهای سختم تموم شه ممنونم از نگاه مهربونت 
نه اصلا چرا افسرده؟ اتفاقا خیلی کمک میکنه حال روحی بهتری داشته باشی نه انجام دادن تمرین ها خیلی مهم ...

خیلی ممحونم ازتون عزیزم من یه مدته حال روحیم بهاطر گذشته و کارایی ک باید انجام میدادم و ندادم خوب نیس 

میشه بگید باید چیکار کنم چه کتابی بخونم اصن انقد تو فکر حسرت گذشته ام اصن کارهامو نمیتونم انجام بدم یهو میبینم شب شده میشه کمکم کنی خدا خیرت بده

باید چیکار کنم کتابی داریم برای اهمال کاری راهی داره که حالم خوب شه؟ و اینکه میشه یه کتاب درمورد اینگه احساس تنهایی نکنم هم بگید ببخشیدا زیاد صحبت کردم خیلی ممنونم ازتون

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
خیلی ممحونم ازتون عزیزم من یه مدته حال روحیم بهاطر گذشته و کارایی ک باید انجام میدادم و ندادم خوب نی ...

خواهش میکنم عزیزم

بهترین راه اول مشاوره هست چون شما اول باید با گذشته خودتون کنار بیاین

اما کتاب هم میتونه کمک کنه مثل همین نیمه تاریک وجود

انیمیشن روح رو اگه ندیدی حتما ببین

ورزش کن به خودت برس کارایی رو انجام بده تو حال خوبت تاثیر داره

و اینکه کتاب هایی که در مورد اعتماد به نفس و عزت نفس هستن رو هم بخون

خواهش میکنم عزیزم بهترین راه اول مشاوره هست چون شما اول باید با گذشته خودتون کنار بیاین اما کتاب ه ...

خیلییی ممنونم ازت عزیزم خیر ببینی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن