2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد سیسمونی و بگیره

219 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

قبل اینکه باردار بشم گفته بودم سرویس چوب با خودمونه 

دلم برای خانوادم میسوزه چرا هم جهاز بدن هم سیسمونی اونم تو این گرونی پدرمم بازنشستش حقوقش کمه 

از وقتی باردار شدم شوهرم هیچی نمیگف منم فک کردم پشیمون شده دیده گرونه نمیخاد بگیره تااینکه امروز رفته بودیم بیرون سیسمونی فروشی دیدیم شوهرم گف بریم تو و رفتیم شوهرم سرویس چوب و قیمت میگرف خیلی از کارش خوشحال شدم تو این چنماه بفکر این بودم خانوادم چجوری میخان ازپس هزینه ها بربیان

ازاونور موندم ب خانواده شوهرم بگیم خودمون سرویس چوب و گرفتیم یانع،میترسم بعدا بشینن چرت و پرت بگن پشت سرمون

خوش باش دمی که زندگانی این است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چه همسر با درکی😍 اره خداییش خیلی رسم مزخرفیه.بیچاره خانواده دختر. دو نفر دیگه تصمیم میگیرن ...

اگ بعدا نکوبه تو سرم دیگ😅

ازاونورم خانواده پسر بچه رو مال خودشون میدونن😒

مهم اینه خودش خواسته.ولی خب به خانواده همسرتم ببین خودت چجوری صلاح میدونی بگی.ببین اخلاقشون چجوریه

اخلاقشون اینه مادرشوهرم پیش خودموم میگه چی میشه ولی میره پشت سزم حرف میزنه 

ازاونجایی ک پشت جاریام پیش من حرف میزنه اینو فهمیدم

اخلاقشون اینه مادرشوهرم پیش خودموم میگه چی میشه ولی میره پشت سزم حرف میزنه  ازاونجایی ک پشت جا ...

اخه به نظرم موضوعی نیس که بخواید پنهون کنید،همسرتون واسه بچه همسایه که نخریده،واسه بچه خودش خریده و واقعا به کسی ربطی نداره.ولی در کل اگه به نظر خودت بهتره که بهشون بگی مادرت خریده پس اونجوری بگو

پدر و مادر شما وظیفه ندارن سیسمونی بچه شما رو تهیه کنن!کسی که دلش بچه میخواد خرج و مخارجشم خودش تقبل ...

اینو بقیه نمیفهمن 

خدالعنت کنه کسی ک این رسمارو دراورده 

من ک از بابام سیسمونی نگرفتم والا مگه سر گنج نشسته، رک و پوست کنده گفتم خودت بگیر برا بچت وظیفه پدر من نیست

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
من ک از بابام سیسمونی نگرفتم والا مگه سر گنج نشسته، رک و پوست کنده گفتم خودت بگیر برا بچت وظیفه پدر ...

خوشبحالت کاش این همه جا جابیوفته تاهمه بفهمن اگ قراره خانواده ها بگیرن باید هردو خانواده دستشونو ببرن تو جیب مبارک ن که خانواده دختر بگیره خانواده پسر نگاه کنه

اینو بقیه نمیفهمن  خدالعنت کنه کسی ک این رسمارو دراورده

جای اینکه چشممون به دهن این و اون باشه باید زندگی کنیم.منو همسرم خودمون واسه بچه مون در حد توانمون خرید کردیم .ان شاالله برای این بچه مونم خودمون خرید میکنیم.به بقیه چیکار داریم آخه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...