2777
2789

چرا من نمیمیرم

به خدا مرگ برام راحت تره

هر روز خجالت

هر روز شرمندگی

چرا من فکر نکردم قبل اون کار

حالم از خودم بهم میحوره

هر زمان یه اتفاقی میفته حالم از خودم بهم میخوره

کلا خدا من و به این دنیا اورده ،من و اذیت کنه

خدا چرا

دلیل این همه ادیت چیه

مریص شدم

باشه خدا من تسلیم من بدبخت ، بکش من و راحت شم

آره ولی خودمو جمع کردم اگر از کاری شرمنده شدم سعی کردم فراموش کنم و جبران و ازش عبور کنم . توام همینکارو کن . هرکاری کردی اونموقع بهترین تصمیمی بود که گرفتی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی خودمو جمع کردم اگر از کاری شرمنده شدم سعی کردم فراموش کنم و جبران و ازش عبور کنم . توام همین ...

آخه من میخوام فراموش کنم

نمیشع که

کلا همه چی دست به دست هم میده من دوباره یادم بیاد اون رو

آخه من میخوام فراموش کنم نمیشع که کلا همه چی دست به دست هم میده من دوباره یادم بیاد اون رو

هرچیزی که میتونی رو حذف کن یه دوره بوده گذشته 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اول ببین توی دوره ده روز قبل پریود نیستی ؟! Pms

اره ، یه باکس که شکل کتاب بود ولی در واقع جعبه مخفی بود داشتم . نزدیک ۵ سال توی اثاث کشی و جابجایی و شلوغی سالم مونده بود .

اومدم اگهیش کردم توی دیوار بفروشمش . 

مشتری آقا پیداشد براش .

اومدم مثلا با دستمال گردگیری و تمیزش کنم . 

از پد لاک پاکن استفاده کردم ، باکس در عرض یک ثانیه پوسته پوسته و خراب شد کاغذ روغنی طرح دار داخش . 

و من انگار بچمو با دست خودم کشته باشم تا این حد ناراحت شدم جوری که اشک میریختم و خودمو سرزنش میکردم . 

گرچه فرداش مرد اومد و باکسو دیدو خرید . ولی من از تخریب ناخواسته ی وسیله ام خیلی داغون شدم . خودسرزنشی در حد فکر به خودکشی . 

ولی خب گذشت . 

بیخیال غماتو جدی نگیر . 

هیچی ارزش نداره .

خودمونم یه روز میمیریم فدای سرت هرچی شده و گذشته و کاری از دستت بر نمیاد . 

بسپار به خدا درستش کنه . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
چقدر من حقیر شدم هعیییی روزگار نمیتونم  نمیتونم

میتونی . قوی تر از اونی هستی که خودت فکر میکنی.

کاش مشکل منم همین بود ای کاش خواهر ،من فقط باید بمیرم 

چرا اخههه

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

میتونی . قوی تر از اونی هستی که خودت فکر میکنی.

نه من دیگه اون من و قبلی نمیشم 

اون دختر ابهت داشت

اون دختر خانم بود

اون دختر بزرگ بود

اما حالا این یه دختر تحقیر شدس ، یه دختر آویزون ، یه دختر بدبخت

نه من دیگه اون من و قبلی نمیشم  اون دختر ابهت داشت اون دختر خانم بود اون دختر بزرگ بود اما ...

تو میتونی از پسش بربیای. هیچوقت خودتو بابت اتفاقایی که  در گذشته افتاده زیاد سرزنش نکن عقل الانت عقل قبلت نیس. در ضمن یه انسان همیشه می‌تونه رشد کنه. اگر تحقیر شدی ازش استفاده کن یه شخصیت جدید که دوسش داری بساز