2777
2789

سلام دارم ماه چهارم و تموم میکنم دو سه روزه سوزش معده خیلی اذییتم میکنه روزا خوبم ساعت ۶عصر به بعد شروع میشه خیلی میسوزه میرنه به پشتم هیچی نمیتونم بخورم اسید با بوی خیلی بد بالا میارم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبید

من هم میخوام آی وی اف کنم و به سختی باید هزینه‌ش رو جور کنیم فقط یکبار میتونم انجام بدم

میشه تجربیات تون در مورد دکترها و بیمارستانهایی ک بد بودن و نتیجه نگرفتی که اونجا نرم

و جایی ک خوب بوده و بیشتریا نتیجه گرفتن بگید

واقعا ازتون ممنون میشم🌺🌺🌺

سلام گلم خوبیدمن هم میخوام آی وی اف کنم و به سختی باید هزینه‌ش رو جور کنیم فقط یکبار میتونم انجام بد ...

سلام من تبریزم مرکز جهاد دانشگاهی انجام دادم منم هزینه نداشتم بار اول که رفتم ۵ تا جنین شد و نتیجه ۲دوبار انتقال منفی دوسال بعدش دوباره از اول شروع کردم اینبار به خاست خودم که از خانمایی که تو مرکز بودن شنیدم گفتم بفرستن دکتر ایمونولوژی فرستادنم آزمایش نوشت مشکل ایمنی پایین  داشتم بخاطر همین بدنم جنین رو پس میزده بعد دارو و تخمک کشی که این بار ۷ جنین شد برام دکتر ایمنی لنفوسیت ترابیم کرد سه بار زیر جلدی یه بار داخل رحم بعد انتقال دادم و بعد ۱۴ سال مثبت شدم باز سوالی بود در خدمتم

سلام من تبریزم مرکز جهاد دانشگاهی انجام دادم منم هزینه نداشتم بار اول که رفتم ۵ تا جنین شد و نتیجه ۲ ...

ممنون عزیز دلم🌺🌺

خدا خودت و نی‌نی رو حفظ کنه♥️

ان شا الله  زایمان راحتی داشته باشی و به شادی بیاد بغلت عزیزم

و کنار هم خوشبخت باشید ♥️♥️♥️

ممنون عزیز دلم🌺🌺خدا خودت و نی‌نی رو حفظ کنه♥️ان شا الله زایمان راحتی داشته باشی و به شادی بیاد بغ ...

ممنون گلم ایشالا قسمت همه منتظرا