2777
2789

امسال 27 سالم کامل میشه متولد 76 هستم 

تقریبا دوسال و نیم مغازه زدم، صنفم هم خدماتیه هم جنس میفروشم و خداروشکر در امدم خوبه، قسطا و اجاره مغازه کم کنم تقریبا 60 . 70 تومنی برام میمونه، البته شاگردی کار کردم و با پول وام تونستم مغازه بزنم و سرمایه ای نداشتم، الانم تونستم یک ماشین بخرم، فقط مونده خونه که میخوام امسال کنار خونه پدرم چون حیاط بزرگه بسازم، یک ماشین هم امتیازش تو نوبت تابستان هست برام که میخوام حوالشو بفروشم با پس اندازای خودم تقریبا نهصدتومنی جور کنم و شروع کنم به ساخت ساز، و خونه و وسایل خونه که اوکی شد اون موقع دیگه ازدواج کنم ولی میگم اگر خونه ساختم دیگه مگه پولی میمونه برای ازدواج😂😂

البته چندتا دغدغه دارم اینکه کارم ازاده و از ما دیگه کار ثابت و دولتی گذشته کسی با این شرایط کنار میاد، و اینکه به خاطر کارم اکثر وقتا مغازه هستم و خونه فقط برای استراحت و اینا میرم مشکلی برای زندگیم پیش نیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونشو دیگه خودتون میدونید کی و ایناش ولی الان همه سمت کار ازادندبیشتر تا دولتی مگه طرف خودشم شاغلوکارمند باشه البته من چیزی‌که میبینم دور اطراف میگم استثنا وجود داره

+خدایاشکرت🤍

من خواستگارم خونه هم ساخته بود ولی هنوز ماشین نگرفته بود ،داداشم راضی نشد...

در کل گذشته از شرایط مهم اینه طرفت و خانوادش با شرایطت کنار بیان و مشکلی نداشته باشن

وگرنه سنت مناسبه بقیه چیرا کار و اینات هم عادیه