2777
2789

امسال 27 سالم کامل میشه متولد 76 هستم 

تقریبا دوسال و نیم مغازه زدم، صنفم هم خدماتیه هم جنس میفروشم و خداروشکر در امدم خوبه، قسطا و اجاره مغازه کم کنم تقریبا 60 . 70 تومنی برام میمونه، البته شاگردی کار کردم و با پول وام تونستم مغازه بزنم و سرمایه ای نداشتم، الانم تونستم یک ماشین بخرم، فقط مونده خونه که میخوام امسال کنار خونه پدرم چون حیاط بزرگه بسازم، یک ماشین هم امتیازش تو نوبت تابستان هست برام که میخوام حوالشو بفروشم با پس اندازای خودم تقریبا نهصدتومنی جور کنم و شروع کنم به ساخت ساز، و خونه و وسایل خونه که اوکی شد اون موقع دیگه ازدواج کنم ولی میگم اگر خونه ساختم دیگه مگه پولی میمونه برای ازدواج😂😂

البته چندتا دغدغه دارم اینکه کارم ازاده و از ما دیگه کار ثابت و دولتی گذشته کسی با این شرایط کنار میاد، و اینکه به خاطر کارم اکثر وقتا مغازه هستم و خونه فقط برای استراحت و اینا میرم مشکلی برای زندگیم پیش نیاد

وقتی که حس کنی یه نفرو دوس داری 🙂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف کن خونه رو یه محله دیگه بساز

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دغدغه های درستی دارین و الان وضعیتتونم خوبه برای ازدواج

ولی لطفا اگ بچه ننه هستین

و بلد نیستین تفاوت زن و مادر و خواهر چیه لطفا ازدواج نکنید و دختر مردمو بدبخت نکنید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

در مورد شغل دولتی اینقدر حقوقا افتضاحه که یک مرد واقعا نمیتونه با حقوق ده پونزده میلیونی زندگی را بسازه. شغل دولتی برای پنج سال پیش خوب بود نه الان

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

آیا ما علم غیب داریم که زمان ازدواجتو بدونیم؟😏

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی