2777
2789
هرروزم گریست، بهم گفتن بخاطر فرم رحمم اینجوری شده، مقصرش خودمنم عذاب وجدان ولم نمیکنه

نه عزیز دلم به فرم رحم تو ربطی نداره این یه عصب  پشت گوشش هست از اونجا ب دهن و چشمش میره که بعضیا چشمشون خشک میشه و نمیتونن پلک بزنن یا پلکشون سنگین میشه و نمیتونن بالا ببرن ، بعضیا هم لب به یه طرف کشیده میشه ، با فیزیوتراپی به حالت نرمالش برمیگرده اصلا نگران نباش ، حس منفی تو باعث میشه انرژی منفی منعکس کنی و بچه دیرتر خوب شه ، با انرژی و حس خوب نگاهه بچه کن تا زودتر هم خوب شه گلم نگران هیچی نباش یه چیز عادیه که درمانش هم هست 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

کی همچین حرفی زده؟ پزشک؟ خیلی بعیده همچین چیزی

اره تو بارداریمم هروقت میرفتم دکتر ، بهم میگفت که رحمم فرم خاصی داره که مدل شکمم یه جور دیگست پسرم که اینجوری شد گفتن بخاطر فرم خاص رحم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو بارداریمم هروقت میرفتم دکتر ، بهم میگفت که رحمم فرم خاصی داره که مدل شکمم یه جور دیگست پسرم ک ...

اها اصلا نشنیده بودم

الهی زود مشکل رفع بشه و حال دلت خوب باشه