2821
2789

درامدشو الان نمیدونم قطعی بگم چون قبلا دوستم میگفت برا خودش و سرگرمی کار میکنه ماهانه۱۰تا۱۲ .حرفه ای شدنم بسته به دستت و استعدادت داره خیلی کند باشی تا۴.۵ماه راه میفتی بد اینکه رو لتکس و مدل کار بزنی.

+خدایاشکرت🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی♥️🤌

فداتشم ولی زود راه میفتی اصلا نترس منم قبلا فیبروز کار میکردم پشیمون شدم تتو چرا نرفتم ولی خب تو شهرمن ب این راحتیا نیست خانم تتو کار کنه. درهرصورت جدی دنبالش کن اگه علاقع داری سریع اوکی میشی من یه بلاگرم فالو دارم تو چن ماه حرفه ای شد الان اموزشی وایناست دیگه بیشتر.ایشالله موفق🤍

+خدایاشکرت🤍

حرفه ای شدن حداقل حداقل بالای سه چهار سال

کوتااااه بیا تتو بدن چیزی نیست ک انقدرا طول بکشه همچیش ب هنر و استعداده که سبک و متریالت خفن باشه زودتر ازون چیزی که فکر کنه حرفه ای میشه، خصوصا الان که همه ظریف پسندو مینیمال پسندن مگه سبکای خاص که هرکسیم تو ایران نه بودجشو داره بزنه نه می پسنده

+خدایاشکرت🤍

کوتااااه بیا تتو بدن چیزی نیست ک انقدرا طول بکشه همچیش ب هنر و استعداده که سبک و متریالت خفن باشه زو ...

فکر کنم شما اشناییت زیادی با این هنر ندارید 

من منظورم سبک های مینیمال و دو تا خط ظریف نیست! ایشون فرمودن حرفه ای! رفیق من جزو بهترین تتو ارتیست های تهرانه ده ساله که تو این کاره من رفیق تتو ارتیست زیاد دارم منظورم یه ارتیست خفنه نه چیزی که شما منظورته و یه تتو کار ساده

اتفاقا هم بوجش رو دارن هم میپسندن والا تا اونجا که ما دیدیم رفیقای ارتیستمون تا سه ماه سه ماه فرصت سر خاروندن نمیکنن و همه طرح ها پلمپی!

کاربر آقا...abzarek.ir/service-p/msg/3960564

فکر کنم شما اشناییت زیادی با این هنر ندارید  من منظورم سبک های مینیمال و دو تا خط ظریف نیست! ا ...

نه متاسفانه من مثل شما اشنایت ندارم🫤🫤🫤ببخشید استاد.

یکی دوبار بخونید یه متنو بعد یه تنه به قاضی برید🙌🏼. 

سبکهای میکرورئال و هایپرو تریبال و نئو و... سختن و نیازمند تمرین رو لتکس و مدل زنده و...  اما اونطوریم نیست چندسال زمان ببره بعضا کسی که دست به قلم بوده ویا روحیه هنری داره میتونه با چند ماه کار و تمرین درست حسابی و شب بیداری کارو دربیاره خصوصا اگه اموزش درست حسابی پشتش باشه نه یه ورکشاپ دوروزه که سه چارتا رنگو و دستگاه و سوزن معرفی کنن بگن برو از صفرتاصدشو بهت گفتیم فارغ ازین که بیان تمریناتم ببینن و... و این کاراهم عامه پسند نیست اوکی الان همه مردا فول هند تتو دارن ولی کمتر کسیه که بودجشو داشته باشه بزنه و طراح هم همه فن حریف و ماهر باشه مسلما هرکسیم نمیخاد همه سبکارو بلد باشه شایدیکی یه طراحی انحصاری و منحصربفرد خودشو داشته باشه و نخواد اصلا همه خروجی داشته باشه پس ما نمیتونیم زمان تعیین کنیم و لاینای مختلف و سبکای مختلف بگیم تا فلان زمان میتونی تو همه اینا اوکی شی و دست به قلم بشی و بشی استاده کار برا خودت... اونیم که چندین سال میکشه تا ی تتو ارتیست بشه پشتش کلی ب چوخ رفتن وازمون خطا و و.. بوده که برمیگرده به استعدادو همون اموزش نصف نیمه که هرکسی قلق کار نداده و دست به دست از هرکسی یه چیزی یاد گرفته تا شده تتو ارتیست و زمان زیادی صرف اموزشش شده فقط

+خدایاشکرت🤍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز