2777
2789
عنوان

خانمای با سرزبون بیان و با سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 60 پست
بهمون بگو برن بخرن خودشون خب قحطی اومده مگه

منم همین میگممم ولی چشمش ب دست برادراشه هنوز فک میکنه هنوز مجرده و کیتونه ازش بکشه فقط این میست خیلی چیزای دیگه ام بثده

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم وسطاشونفهمیدم ولی در کل نده هرچیم گفتن  قشنگ بگونمیدم میخای برو به شوهرت بگوبرات بخره یباربگو دیگه هرچی گفت بده اصن خودتوبزن به اون راه یاففط بی حرف نگاش کن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
از الان ‌کوتاه بیایی ، بعدا هر چیزی داشته باشی باید یکی هم برای خواهرش بخرید

میپونم نمیدونم چیکار کنم الان

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
یکم وسطاشونفهمیدم ولی در کل نده هرچیم گفتن  قشنگ بگونمیدم میخای برو به شوهرت بگوبرات بخره یبارب ...

جواب مامان پارتنرشو چی بدم میدونن من توی رودروایسی گیر میکنم مامانشو میندازن وسط بحث

حالا قصدت ازدواجه عزیز؟

اره قربونت

قرار شد بره سربازی ک دوماه دیکه تموم سربازیش کارم ک داره تا یکم وسایل بخریم باهم بعدا اکر خدا بخاد ازدواج کنیم

منم همین میگممم ولی چشمش ب دست برادراشه هنوز فک میکنه هنوز مجرده و کیتونه ازش بکشه فقط این میست خیلی ...

چی بگم 

فقط از الان لج نندازید تو زندگیتون بگو دوسشون دارم یا بهم عادت کردن 

خلاصه بازبون خوش !

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

من 17 نگاه ی جوریه دیکه ب مسئله نکاه کن صاحب اینا پاتنر منه هرچی اثن داره برای منه ن خاهرش

اصلا .....

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان دعوا سر عروس هلندیه ؟

نه ببین الان دعوا سر عروس هلندی نیست از نظر استاتر

دعوا سر اینه که خواهر پارتنر استاتر چیزی رو میخواد که مال استاتره.چیزی که پارتنرش بهش هدیه داده.

استاتر حس می کنه خانواده پارتنرش ناراحتن که پارتنر اسی داره براش خرج می کنه و دلش میخواد از همین الان جلوی این رفتارشونو بگیره

اگه من جای اسی بودم بستگی به شخصیت پارتنرم داشت

احتمالا پرنده ها رو به پارتنرم پس میدادم و به پارتنرم میگفتم این کارا بخاطر تو بود من بخاطر دوست داشتن تو از خیر پرنده ها گذشتم (البته با چربزبونی بیشتر)

که بعدا پارتنرم جلو من دفاع کنه از خانوادش

البته بستگی به شخصیت طرف داره ممکنه نتیجه خوبی نده طرف بگه خب اینکه کوتاه میاد بذار هرکاری خواستم بکنم

خدایی بچه بازیو بذارید کنار اول زندگیتون  هرکدومتون شرایط بهتری واسه تگهداری دارید اون برداره ...

میکنه مامانش وسواسه همون مثعه ام ک بچه بودن توی خونه اینا ی هفته نبودن همش تو قفس بثد دث روز خانم بهشون غذا نداده بود دور خوش کذرونیای خودش بود

من حتی سفر ی روزه ام بخام برم اینا رو میررم با خودم خودم یاد دادمشون پرواز کردن و بعد اون خودش شوهر داره بخره براش ب من چ

بنظرم دوتاشو رو بنداز جلوشون ....

اره اینم میشه بعدهمونجا شلوارتم درآر بگو بیااینم ببر داداشت واسم خریده میترسم بعدم هی زنگ بزنی  بگی یه پاچه شلوارتوبده من

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
اره قربونت قرار شد بره سربازی ک دوماه دیکه تموم سربازیش کارم ک داره تا یکم وسایل بخریم باهم بعدا اک ...

بنظرم عروس هلندی که برا برادرش بوده یعنی پارتنر داده مواظب کنه رو بهشون  بده اما یمدت با پارتنر سرسنگین باش بخاطر این کارش ضایع نهااا اما یکم تو قیافه باش که بفهمه

ولی اونی که برا خودت بوده رو با احترام بهشون بگو نه

و این هدیه خودم بوده برا خودمه 

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️