2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد زایمان منظمه. و هرچی بیشتر میگذره شدت درد بیشتر و فاصله بین انقباض ها کمتر میشه. اگه این شرایط رو داشتی درد زایمانه در غیر این صورت درد کاذبه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

ببخشید ولی دردش همراه با احساس فشار در مقعده

یعنی یه فشاری حس میکنی

نشونه ی مهمش هم اینه که درد و انقلاض یهو شروع میشه بعد برطرف میشه و دوباره برمیگره 

و فاصله ی بین دردها و انقباضات کمتر و کمتر میشه

اگه زایمان اولت باشه وقت داری که بری دوش بگیری، شیو‌ کنی و هر‌کاری که لازمه برای زایمان انجام بدی 

هر وقت دردها بیشتر و فتصلش کمتر شد برو بیمارستان که معاینت کنند و بگن لازمه بستری بشی یا نه

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

کوه تجربه هستم ، برو زیر دوش گرم اگر درد هات آرام شد زایمان نیست و ماهدرده اگر اوج گرفت و منقبض شد زایمانه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

برا من دوهفته قبل زایمان بصورت خیلی نامحسوس بود

تا اینکه یه شب ساعت۲از درد پاشدم

دوباره خوابم برد۴پاشدم

این روال ادامه داشت تا دورپز بعدش زایمان کردم.

علایم کلی اینان:

گرفتگی و انقباضات رحم

درد با فاصله چندساعت که هی کمتر میشه فاصله هاش

پاره شدن کیسه آب

موقع ادرار کردن یه چیزی مثل سفیده تخم مرغ ازت خارج میشه هروقت اینو دیدی بدون نی‌نی به زودی میاد بغل مامان🥰

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

اره کاملامنظم هست اول کمتربعدزیادمیشه فاصله زمانی بلندمدت برای من بودمثلآزنصب شب میگرفت ول میکردبعدبیشترمیشه یک لحظه حالت رومیگیره بازول میکنه من سردخترم زودتررفتم خیلی اذیت شدم هی معاینه و....طول کشیدتاشب ولی سرپسرم دردهاکه بیشترشدرفتم کیسه ابم دیگه پاره شدرفتم بیمارستان یک ساعت بعدزایمان کردم اصلااذیت نشدم نه خیلب زودبرونه دیرحتماغذای خوب بخورکباب گوشت واینابعدبروخیلی کمک میکنه بهت بی حال نمیشی دوش هم بگیر