2777
2789

واسه هیچکس نیس مرده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا خوب به بعضیا کمک کرده

بدرک بکنه 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

عزیزم شما خودت واسه خدا چیکار کردی که اینقدر طلبکاری ? 

بقیه چیکار میکنن تا ما دیدیم به یه مشت ظالم سرویس میده هر چی ظالم تر خوشبخت ترر

بقیه چیکار میکنن تا ما دیدیم به یه مشت ظالم سرویس میده هر چی ظالم تر خوشبخت ترر

البته که این دنیا محل آسایش و برقراری کامل عدالت نیست ، درسته یکی ظالم میشه و یکی مظلوم ، ولی خیلی چیزا این وسط تاثیر گذاره ، مثلا گاهی خودمون با اعمال مون باعث میشیم بهمون ظلم بشه ، باید ببینی علت اصلی چیه ?! 

چوب خدا صدا نداره ، بزنه دوا نداره، 

به یه ظالم یه برج 10 طبقه میده، بعد تو اوج خوشبختی از اون بالا ميندازتش پایین.  

صبر خدا زیاده و به همه بنده هاش فرصت میده ولی امان از روزی که سر ریز بشه ...