2777
2789

سلام خانوما من ان تی شکمی 33 بود 

آنومالی شکمی 33 

الان 22 هفته ام واژینال 32 بود دوتا دکتر گفتن چیزی نیاز نیست 

یک دکتر گفت بیا پساری ک اونم چون احتمال عفونت بالاست میترسم چون مستعد عفونتم 

شیاف پروژسترون ۴۰۰ هم ک استفاده میکنم هرشب

چیکار کنم ؟ تجربه ای داشتید شما ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طولش که خوبه خواهر واسه منم ۳۰ بود دکتر گفت نرماله مشکلی نیست

من نگرانم ک ی وقت ب مرور زمان پایینتر نیاد ک خدایی نکرده بچه نارس ب دنیا بیاد استرس اونو دارم 🥺خواهرتون بسلامتی بچش ب دنیا اومد؟

من نگرانم ک ی وقت ب مرور زمان پایینتر نیاد ک خدایی نکرده بچه نارس ب دنیا بیاد استرس اونو دارم 🥺خواه ...

نه عزیزم نگران نباش اگه مشکلی بود دکتر میگفت

نه بچه ی خودمه. فعلا ۳۱ هفته ام تا الان مشکلی نبوده خداروشکر

مال منم پایینه دکتر پساری گذاشت هفته بیست و پنج

الان بیست نه هفتم باز فرستاد سنو سنوگرافی میگه هنوز بازه دهانه رحمت عصر قراره برم ببینم دکتر چی میگه باز

هرشب شیاف و هفته ای یه آمپول پرژسترون هم میزنم البته دکتر پرلوتون نوشته که گیر نیوردم

به نظرم تا می تونی استراحت کن

پساری برا من که مشکلی ایجاد نکرده الان نزدیک یک ماهه

مال منم پایینه دکتر پساری گذاشت هفته بیست و پنج الان بیست نه هفتم باز فرستاد سنو سنوگرافی میگه هنوز ...

اخرین سونو گرافی ک دادی چند بود عزیزم ؟ منم همه ی این داروها رو بعلاوه آمپول ریه تا هفته ۳۷ سر بارداری اولم داشتم 

گذاشتن پساری هم درد نداره؟

من نگرانم ک ی وقت ب مرور زمان پایینتر نیاد ک خدایی نکرده بچه نارس ب دنیا بیاد استرس اونو دارم 🥺خواه ...

عزیزم من بارها گفتم تو نی نی سایت طول سرویکسم ۱۱ بود سرکلاژ کردم دقیقا ی هفته بعد سرکلاژ رفتم مسافرت،زیاد خودمو درگیر نکردم و رها بودم

الان برای شما که خیلی خوبه چرا خودتو اذیت میکنی.برو حالشو ببر از بارداری لذت ببر