2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان خیلی بهتر شده 

خب خداروشکر 

من که نوک نداشتم بچم با هزار تا گریه شیر میخورد شیشه هم نمیگیره فقط سینمم نوک نداشت خیلی سخت بود هر روز گریه میکردم با سرنگ هم امتحان کردم درد کشیدم بازم نوکم در نیومد رفتم دکتر زنان و زایمان گفتم خودش با دست کشید در نیومد بعد من اشتباهم این بود که برای اینکه خیلی درد نگیره سرنگ رو آروم می‌کشیدم ولی دکتر خودش یهویی محکم کشید قشنگ نوکم زد بیرون خیلی هم درد داشت آنقدر نوکم بزرگ بود وقتی در اومد که دکتر گفت نه به اون موقع که نوک نداشتی نه به الان که نصف ممه آت نوکه😂

خب خداروشکر من که نوک نداشتم بچم با هزار تا گریه شیر میخورد شیشه هم نمیگیره فقط سینمم نوک نداشت خیلی ...

منم الان همنم 😂😂 انقدر شده که خواهرم دید گفت اندازه نوک شیشه شیر شده 

منم الان همنم 😂😂 انقدر شده که خواهرم دید گفت اندازه نوک شیشه شیر شده

😂😂😂😂اره واقعا نه به اون موقع که سینه یافت بود نه به الان ما نوکام شده اندازه انگشت باید یه سوتین جدا واسه نوک ممه ام بگیرم😂😂😂

😂😂😂😂اره واقعا نه به اون موقع که سینه یافت بود نه به الان ما نوکام شده اندازه انگشت باید یه سوتین ...

ههه ماله منم همینه اکه خریدی به منم ادرس بده بخرم😂😂

ههه ماله منم همینه اکه خریدی به منم ادرس بده بخرم😂😂

😂😂😂😂😂

ولی واقعا خیلی درد داشت 

هیچوقت فکر نمی‌کردم نوک نداشتن آنقدر بد باشه

البته سینه ها و آستانه درد باهم فرق دارن مثلا همون خانمه که بعد گفتم آستانه دردش خیلی بالا بود 

و پرستار داریم تا پرستار  مثلا یه پرستار بود اصلا بلد نبود سرنگ رو میکشید بدتر می‌رفت تو و خانمه که نوک سینش باید میومد بیرون نیومد درد هم نداشت 

ولی یه پرستار دیگه که بلد بود سریع سرنگ رو پشت سر هم چند بار میکشید نوک ممه میزد بیرون 

آنقدر درد داشت که توی اتاق آموزش شیردهی بیشتر این مشکل رو داشتن ده تا سرنگ آوردن بعد یهو از توی اون اتاقه صدای جیغ میومد بیرون بعد پرستار میگفتن آهان الان در اومد 😂فکر کن اونایی که نمیدونستم توی اون اتاق چه خبره خیلی قیافشون دیدنی بود 

من که توی بیمارستانی که بودم پرستاراش خیلی مهربونه بودن 

پرستار های بدبخت آنقدر دور و ور نوک سینه اومده بودن که وقتی نوک سینه یه نفر در میومد میگفتن آهان الان دیگه نوکای خوشگلت زدن بیرون دیگه برو این ورا هم پیدات نشه

😂😂😂😂😂ولی واقعا خیلی درد داشت هیچوقت فکر نمی‌کردم نوک نداشتن آنقدر بد باشهالبته سینه ها و آستانه ...

بعد وای یه چیزی بهت نگفتم 

یه خانمه اونجا پرسینگ نوک سینه داشت پرستار ه می‌گفت اینو درار بتونی به بچه شیر بری می‌گفت نه بعد بچه که مک میزد جونش بالا میومد نوکش کشیده میشد آخر کند انداخت دور 

زنه روانی بود سوتین که میپوشید به خاطر پرسینگ نوک سینه هاشو معلوم بود 

خیلی بی حیا بود 

یه سوتین هست واسه پرسینگ نوک بعد اینطوریه که نوک سینه کلا معلومه بعد این خانمه فقط یه سوتین پوشیده بود به کت هم از روش یعنیکلا نوک‌ سینش معلوم بود مسخره

😂😂😂😂😂ولی واقعا خیلی درد داشت هیچوقت فکر نمی‌کردم نوک نداشتن آنقدر بد باشهالبته سینه ها و آستانه ...

مگه برا نوک سینه هم میزنن 😵‍💫😵‍💫 درد نداره 

منا اصلا اتاق شیردهی نبردن بعدأ خودم که مشکل داشتم رفتم دکتر