2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست این شوهر ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 26 پست
عزیزم اگه پدرام بود وظیفه ای نداشت بازم وظیفه خودتون بود باید نیخریدین 

درسته واقعا وظیفه ای ندارن چون رسمه دلیل نمیشه که ادم معقول نباشه بالاخره زندگیا سخت شده ولی وجود پدر همیشه مثل یه تکیه گاهه آدم بیشتر میتونه رو حمایتش حساب کنه در مقایسه با مادر که تنها بشه و نتونه مخارج خودشم درست تامین کنه

من یه مادر قوی ام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سیسمونی به عهده پدر مادر بچه هست 

از قدیم بوده سیمونی اولین بچه ب عهده پدر مادر دختره 😊 همونجور ک همه تو تاپیک گفتن 

حالا ی سریا ندارن نمیدن 

ریپ نزنین لطفان 🙏

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

خاطره خوش رو واسه دوتا خنضر پنزر خرابنکن. خوب نخره بچه به دنیا بیاد ببینه کالسکه لازمه میخره. بعدم ه ...

همیشه یه عده هستن بدون درک قضیه میان نظر میدن، وقتی من میگم کیف لوازم نوزاد احتیاج دارم و واقعا احتیاج دارم حدودا یکاه دیگه باید کیفمو ببندم و اون میگه چه احتیاجی داری؟ تو نایلون وسیله بیمارستان رو ببندم؟؟این رفتارا خاطره ی شیرینی برا آدم نمیذارن  که 

من یه مادر قوی ام  
همیشه یه عده هستن بدون درک قضیه میان نظر میدن، وقتی من میگم کیف لوازم نوزاد احتیاج دارم و واقعا احتی ...

الان خوب شد خاطره ی شیرین موند واست. بزار تو یه ساک. دنیا به اخرنمیرسه. بزار خودش به این نتیجه برسه. تاکی میخوای دعوا کنی 

اولا افرادی که از رسم صحبت می کنند بدانند که اولا اگر رسم بوده اشتباه بوده و تا انجایی که اطلاع دارم فقط خانواده هایی که کمبود شخصیت دارند و علاقه به خودنمایی دارند هنوز این رسم اشتباه را انجام می دهند. آنهایی که می گن وظیفه است جالبه با این همه وسعت فضای مجازی هنوز بی سوادن قانون خانواده صراحتا گفته وظیفه پدر بچه است. خواهشا چیزی نمی دانید نگویید.

الان خوب شد خاطره ی شیرین موند واست. بزار تو یه ساک. دنیا به اخرنمیرسه. بزار خودش به این نتیجه برسه. ...

فقط میخام بدونم انقد مقاومت شما واسه چیه شغل شوهر من جوریه که میانگین ماهانه درآمدش دست کم صد تومن هست چرا نباید بخره؟چرا نباید انتظار داشته باشم ؟؟؟ تازه بخاطر اینکه خونمون جا نداره خیلی چیزا رو قلم گرفتم مثل کمد و تخت من بلدم صرفه جویی کنم و ایراد بنی اسرائیلی نگیرم فقط نمیدونم ساک و کالسکه و وسایل اینچنینی بنظر تو هم انتظار زیادیه ؟من بیشتر از اینشو بلد نیستم ایثار کنم هر کی تو زندگی یه وظیفه ای داره

من یه مادر قوی ام  
اولا افرادی که از رسم صحبت می کنند بدانند که اولا اگر رسم بوده اشتباه بوده و تا انجایی که اطلاع دارم ...

کاملا موافقم یسری رسم ها واقعا بیخوده حتی بنظر من پدر مادر وظیفه ندارن تماااام ملزومات جهیزیه رو تامین کنن و ماهها خودشونو  بدهکار کنن !بعدم شوهر من خودش از قبل بارداری بمن میگفت نمیخام مادرت چیزی بخره هر کی بچه میاره خودشم باید نیازهاشو تامین کنه ،ولی الان انگار سیسمونی رو یچیز غیر ضروری میدونه هر دفه باید باهاش بحث کنم بکشونمش فروشگاه  البته با خنده و روی خوش میگه هااا ولی میدونم نظر واقعیش همینه ،فقط هر بار که سر این موضوع اعصابمو بهم میریخت لعنت بخودم دادم که چرا خودم با وجود تحصیلات مستقل نیستم و باید هی به شوهر رو بندازم خوشبحال اون خانومایی ک مستقلن و غرورشونو حفظ میکنن

من یه مادر قوی ام  
فقط میخام بدونم انقد مقاومت شما واسه چیه شغل شوهر من جوریه که میانگین ماهانه درآمدش دست کم صد تومن ه ...

ببین میدونم دوست داری ولازم هم هست. اما اهم ومهم کن . گفتم بازبون خوب توضیح بده نیاز داری. اگه نشد واقعا ارزش بحث ودعوا  داره اگه داره بسم الله