2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این شخص برای ازدواج

182 بازدید | 22 پست

خانوما خواستگار دوستمه نظرتون چیه؟

دختره ۲۰ ساله دانشجوی پزشکیه وضع مالیش متوسطه قیافشم خوبه

پسره از نظر ظاهر قد بلنده خوشگله رستوران داره حقوقش به نظر میاد ماهی ۷۰ باشه واسه ی خودش طبق محاسبات من البته, ۳۱ سالشه دیپلمه به اصرار دوستم قول داده بره دانشگاه اخلاقشو نمیدونم دقیق ولی تاجایی که خودش میگه خانواده دوسته ولی یکم انگار مغروره به خودش.

ماشین داره خونه داره میسازه از نظر مالی از دوستم بالاترن ولی تحصیلاتی و فرهنگی دوستم بالاتره

و بگم که دوستمم بهش علاقه داره فکر میکنه کور شده همش میترسه من نمیدونم واقعا چی باید بگم نظر شما چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشجوی پزشکی و دیپلم ممکنه به مشکل بخورن مخصوصا گه از نطر فرهنگی و اجتماعی باهم متفاوت اند

اختلاف سنشون یکم زیاده...باید بیشتر بررسی بشه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
دانشجوی پزشکی و دیپلم ممکنه به مشکل بخورن مخصوصا گه از نطر فرهنگی و اجتماعی باهم متفاوت اند اختلاف ...

منم میخواستم همینو بگم نظر ایشون درسته 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
فرهنگی باید بررسی بشه وگرنه بقیه مواردش که خوبه

میدونین برخوردش خوبه ولی خب زیاد با پرستیژ بلا رفتار نمیکنه به قول دوستم زیادی خاکیه و با هر قشری هم کلام میشه اخلاق دوست منم اینجوری نیست اصلا

میدونین برخوردش خوبه ولی خب زیاد با پرستیژ بلا رفتار نمیکنه به قول دوستم زیادی خاکیه و با هر قشری هم ...

پس ب خودش مغرور نیست چون اینطور نوشته بودید

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
میدونین برخوردش خوبه ولی خب زیاد با پرستیژ بلا رفتار نمیکنه به قول دوستم زیادی خاکیه و با هر قشری هم ...

عزیزم من مشاور خانواده ام فکر نمی‌کنم این کیس براشون مناسب باشه...حتما مشاوره پیش از ازدواج برن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
ممنون از نظرتون♥️

خواسش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40