2777
2789

دوستم اینکارو کرده

چون فک میکنم کلا کار خزیه رابطم بد شده باهاش

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

هیچی 

دوست داشته با یکی دوست بشه 

من برای خووودم زمان دانشگاه موافق رفاقت بودم بیشتر تا دوستی 

اما برای بقیه بد نمیدونم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

قبول دارم آدما هیچ جا مثل دانشگاه آدم هم‌فاز و همفکر پیدا نمیکنن. ولی ترم اول واقعا زوده. یه جور حالت جلوگیری داره و معمولا تهش اشتباه از آب درمیاد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو دوستم ترم اول رل زدن

هر دو هم ازدواج کردن 😄

مونده به ادمش

اگه شناخت اینا درست باشه مشکلی نیس که

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

هیچی  دوست داشته با یکی دوست بشه  من برای خووودم زمان دانشگاه موافق رفاقت بودم بیشتر تا ...

یجوریه 

یه پسره رو میشناختم که می‌گفت بشدت دنبال اکسمم که برگرده

ولی ترم اول وارد رابطه شد😑😅

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

[QUOTE=334809100]یجوریه  یه پسره رو میشناختم که می‌گفت بشدت دنبال اکسمم که برگرده ولی ترم اول وارد رابطه شد😑 ...[/QUOTE

خب این نظر تو هست عزیزم 

دلیلی نداره به خاطر نظر شخصیت با کسی سرد بشی یا پیش‌داوری کنی 

برای خودت نمیپسندی و عادیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...