2777
2789
عنوان

زایمان اول طبیعی بهتره یا سزارین؟؟

1141 بازدید | 48 پست

خانوما میشه لطفا از تجربه زایمان طبیعی یا سزارینتون بگین که راضی بودین یا نه؟ من تا هفته دیگه وقت دارم که تصمیم بگیرم ولی کاملا 50-50 م، نمی دونم چیکار کنم.

اگه کسی هم هست که تجربه دوتاشو داره راهنمایی کنه ممنون میشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد سزارین بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بستگی به روحیت 

توان بدنیت و شرایط فیزیکیت و تصمیم پزشک داره

من علاقه زیادی به زایمان طبیعی داشتم همه شرایطش هم محیا بود انتخابش کردم و خیلی راضیم

زایمان دومم طبیعی بود بازم به انتخاب خودم

هم تو سزارین هم طبیعی  جفتش بخیه میخوری  با این تفاوت که توی طبیعی دردم باید بکشی

درد داریم تا درد. هر لحظه مردن و زنده شدنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من شخصا به خاطر این که آستانه دردم پایینه و از معاینه حین طبیعی و مشکل پیش اومدن برا بچه میترسم قطعا سزارین انتخاب می‌کنم چون طبق تجربیات بقیه طبیعی ناراضی ها بیشتر نسبت به سزارین...

خودم هم درد سقط کشیدم میدونم تجمل درد طبیعی وحشناکه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

زایمان چه طبیعی چه سزارین کاملا بدن تا بدنه

بستگی به مقاومت بدن خودت داره 

من سزارین کردم از روز بعد خودم بدون کمک بلند شدم و فقط یک روز شیاف گذاشتم و خیلی راضی بودم 

ولی خواهر شوهرم با وجود اینکه از من هیکلی تره ، تا ده روز شیاف میزاشت و با کمک بلند میشد می‌رفت دستشویی 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗