2777
2789
عنوان

زایمان اول طبیعی بهتره یا سزارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 48 پست

دکتر من میگفت بستگی به قوای بدنی داره

آستانه تحملتو‌باید بسنجی

من خواهرم سزارین شد چون از درد میترسه انقدر راضی بود سر سه روز پاشد کارای بچه و‌خودشو میکرد مهمون‌میومد میشست قشنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تقریبا تجربه هر دوش رو داشتم. یه بار نزدیک 6 ماه سقط کردم . چن سال بعد سزارین شدم اگه میخا ...

مرسی عزیزم، از نظر بخیه ها و اینکه میگن تا مدتها کمردرد و .. داری یا نمیتونی به بچه شیر بدی با سزارین اوکی بودی؟

من اوایل خیلی شیر شده بودم میرم طبیعی یهو یهفته قبل زایمان نظرم عوض شد رفتم سزارین اختیاری واقعا زایمانم عالی بود خیلی راضیم همش میگم خنگی چیزی بودم میگفتم میخام برم طبیعی

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
دکتر من میگفت بستگی به قوای بدنی داره آستانه تحملتو‌باید بسنجی من خواهرم سزارین شد چون از درد میتر ...

من از درد نمی ترسم اما کلا آدم استرسی هستم می ترسم نتونم موقع طبیعی همکاری کنم، تنفس و فشاری که باید بیاری و ... همش می گم نکنه نتونم و بچه مو به خطر بندازم!

مرسی عزیزم، از نظر بخیه ها و اینکه میگن تا مدتها کمردرد و .. داری یا نمیتونی به بچه شیر بدی با سزاری ...

والا من فردا صب تو بیمارستان نشستم و بچه رو شیر دادم دوماهه زایمان کردم کمر درد اینام ندارم

من با کلی درد طبیعی بالاخره سزارین شدم....سزارینو ترجیح میدم 

وای بزرگترین ترس من همینه. چون تو خانواده مون همش برای افراد مختلف همین اتفاق افتاده. آخه چرا دکترا از اول نمی تونن تشخیص بدن و می فرستن برای طبیعی؟!

والا من فردا صب تو بیمارستان نشستم و بچه رو شیر دادم دوماهه زایمان کردم کمر درد اینام ندارم

چه خوب، حتما دکترت کارش خیلی خوب بوده و خداروشکر خودت هم بدنت زود ترمیم شده. برای بخیه ها چی؟ از نظر عفونت و خوب شدنش اینا خیلی طول نمی کشه یا اذیت کنه؟

چه خوب، حتما دکترت کارش خیلی خوب بوده و خداروشکر خودت هم بدنت زود ترمیم شده. برای بخیه ها چی؟ از نظر ...

دکترم کارش فوق العادس تو شهرمون 

ن من همون روز که مرخص شدم دوش گرفتم پانسمانمو عوض کردم فرداشم بازم رفتم حموم دیگه پانسمانم برداشتم تا ۱۲ روز که بخیه داشتم هروز میرفتم حموم و بخیه هامو خشک میکردم بعد ۱۲ روز دیگه برداشتم راحت 

دکترم میگه الان برای معاینه لگنی زوده اما تا الان شرایط قرارگیری جنین و وضعیت جسمیم از نظر قد و وزن ...

من خودم چون زن بابامو دیده بودم که هم زایمان طبیعی کرد هم سزارین ،طبیعی رو انتخاب کردم

هر دو زایمانش من پیشش بودم واقعا سر سزارین اذیت شد نمیتونست راه بره تا چند روز بخیه هاش چرک کرد خودم براش تمیز میکردم

ولی تو طبیعی عالی بود

منم چون بعد زایمان دست تنها بودم برام زایمان طبیعی بهتر بود

البته که بگم مامانمم دوتا زایمان سزارین و طبیعی رو داشت اما از جفتش متنفره و خیلییی اذیت شد

دکترم میگه الان برای معاینه لگنی زوده اما تا الان شرایط قرارگیری جنین و وضعیت جسمیم از نظر قد و وزن ...

الان زایمان اختیاری شده مگه؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗