2777
2789

خواستم بگم شما اشتباه منو نکنید هیچوقت تو ناراحتی و اعصبانیت تصمیم نگیرین:)

من کلا ۱۷سالمه و دیشب دس ب این کار زدمو فقط معدمو ب چوخ دادم💔

لوله کردن تو دهنم معدمو شست و شو دادن واقعا خیلی اذیت شدم

دکتر میگفت اگه یکم دیرتر میترسیدی شاید میرفتی تو کما ..یا اگه چندتا دیگه قرص میخوردم الان اصلا زنده نبودم 

باور کنید هیچی و هیچکس ارزششو نداره بخاطرش دست ب این کار بزنید و ب خودتون آسیب بزنید..همچی درست میشه بهتون قول میدم:)🖤🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام برم تو کما یمدت نباشم  کاشکی میشد 

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

کاش میشد از پشت گوشی بغلت کنم آرومت کنم ببینم چی شده دختر قشنگی مثل شما همچین کاری رو کرده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا این کارو بکنم 

دخترجون

درهمه این زندگانی م نزد یک ۳۹ سال میشه دیگه تردیبهشت تولدمه

هرکاری هم بود ه به غیر سرنوشت خودم دخیل بودم

توهمه یالا پایین ها زندگی م

اصلا دنبال کار ن ا عاقلانه نبودم 

و الان هشت ماه باردارم

فوقش برو دارو بخور اگر افسرده ای اونم مدت مشخص

چون بیشتر عادت وابستگی عوارض چاقی و پرخاشگری و ..

و یاهرچی

ازخدا کمک بگیر

خدا خودش دری ببنده در دیگه باز میکنه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

من۱۳۰تا قرص خوردم شب خوابیدم صبح با حال زار از خواب پاشدم خبرمرگم... سگ جونم

دقیقا فکر کنم قرص رو ما تاثیر نداره😂😪

بہ‌ كوتاهۍ‌ آن لحظه شادۍ‌ كه گذشت غصه هم مۍ‌گذرد^^💪🏻🌱' ›