2777
2789
عنوان

پریشب قرص خوردم و تا صب تو بیمارستان بودم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 49 پست
قربونت برم عزیزدلم من الان تو بدترین شرایط روحیم همش فکر آسیب زدن ب خودم و دارم دست خودم نیس .من ب ک ...

قشنگم بهت قول میدم همچی درست میشه..هیچی همیشه مثه اولش نمیمونه،هیچییی ارزششو نداره بخاطرش ب خودت آسیب بزنی مگه تو دنیا کی از خودت با ارزش تره؟ببین من تا خوردم انقد پشیمون شدم فقط ب مامانم اینا میگفتم بریم بیمارستان من بزور چشمامو باز نگه داشتم..استرس اینو داشتم ک یچیزیم بشه و پشیمون شده بودم..اون لحظه میدونستم بعدش تاوان بدی قراره پس بدم ولی همینجور ک داشتم قرصارو میخوردم میگفتم خدایا منو ببخش..الان میگم اگه مرده بودم چی؟چقدد ادم بوده ک قرص خورده پشیمون شده ولی مرده و هیچ راهی نداشته دیگه ..

ب خودت آسیب نزن دختر قوی بمون❤️

من خودم تجریه خودکشی با قرص رو دارم 

ولی پشیمونم 

ولی نمیبخشم شوهرم رو که باعثش شد 

قرص زیاد باعث میشه قلبت تا یه مدت زیاد درد کنه 

کبد آسیب میبینه

کاش طلاق یه چیز عادی بود 

کاش بچه مال مادر بود 

هرکسی دلش به رحم اومد دعا کنه خدا راهی جلو پام بزاره بخدا خیلی خسته ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید بخاطر این آمریکایی قرص خوردی ؟

😂😂😂😂

نهه..مامانم تو دعوا بهم گفت اگه بمیری هممون از دستت راحت میشیم منم اینکارو کردم..غیر از این کلا شرایط روحی خوبی نداشتم چندماه بود

حالا باید حتما قرصمیخوردی تا اینو بفهمی؟همون موقع نمیدونستی؟ بعدم به این سرعت پشیمون شدی؟

اره ب این سرعت پشیمون شدم چون همون لحظه ک همرو خوردم گفتم دارم چیکار میکنم ؟ انگار اصلا اون لحظه کنترلم دست خودم نبود..

اره ب این سرعت پشیمون شدم چون همون لحظه ک همرو خوردم گفتم دارم چیکار میکنم ؟ انگار اصلا اون لحظه کنت ...

مامانت اینا دعوات نکردن؟🫠🫥

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻
😂😂😂😂 نهه..مامانم تو دعوا بهم گفت اگه بمیری هممون از دستت راحت میشیم منم اینکارو کردم..غیر از ای ...

بعضی حرفای مامانا خیلی بده منم دوبار تجربه قرص داشتم فقط به خاطر مامانم و حرفاش بود 

بہ‌ كوتاهۍ‌ آن لحظه شادۍ‌ كه گذشت غصه هم مۍ‌گذرد^^💪🏻🌱' ›
که چی بشه باز برگردی وضعیت بدتر شده و بهتر نه پس باش و وضعیت رو درستش کن

اره بهتر میشه  حداقل شرمنده کسی نمیشم 

دلم میخواست برم کما یا بهوش نیام یا مرداد بهوش بیام 

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉
قشنگم بهت قول میدم همچی درست میشه..هیچی همیشه مثه اولش نمیمونه،هیچییی ارزششو نداره بخاطرش ب خودت آسی ...

ممن خ شرایط مزخرفی دارم کل زندگیم تباه شد کل زندگیم ب خاطر این و اون زندگی کردم رشته مورد علاقمو نرفتم تجربی دوس داشتم منو ب زور فرستادن ریاضی هرروز افسرده تر مغزم خیلی نمیکشید ب ریاضی ولی بازم شاگرد زرنگ کلاس بودم رفتم فناوری اطلاعات ک بدم میومد ولی فقط مدرک بگیرم بعدش کلا تغییر رشته دادم رفتم مدرسی عربی ک بتونم استاد عربی شم الان سی سالمه دو تا ازدواج ناموفق داشتم الان پرستارارو میبینم خ حسودیم میشه سرپرستم ک ندارم اگ پول داشتم میرفتم کلاس کنکور تجربی دانشگاه پرستاری خ دوس دارم یا دارو سازی چون عاشق شیمیم ولی سنم گذشته پولم ندارم فقط ی جا اشتباه کردم کاش میگم ب عقب برگردم همون موقع میرفتم کلاس کنکور قبل ازدواج اولم بابام زنده بود الان پرستار یا داروساز بودم ...ولی همش تو فکر شوهر کردن بودم فک میکردم شوهر کنم دنیارو میگیرم عمرم تباه شده

😂😂😂😂 نهه..مامانم تو دعوا بهم گفت اگه بمیری هممون از دستت راحت میشیم منم اینکارو کردم..غیر از ای ...

بگومیرم آمریکاازدستم راحت میشیددیگه چراقرص خوردی اصلابه دل اون آمریکایی فکرکردی چه ضربه ای میخوره