2777
2789
عنوان

پریشب قرص خوردم و تا صب تو بیمارستان بودم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 49 پست
چرا مرداد

دلم نمیخواد کنکور بدم چون باز قراره خراب کنم

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم دوتاقرص لاغری خوردمیخواست بره اون دنیا

انقدر التماس خدا کردم که حد نداره

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

دیوونه ای دختر🥴🥴🤯🤯

خداروشکر به خیر گذشت

من جا مامانت بودم اینقد میزدمت تا بمیری تا دیگه قرص نخوری🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ممن خ شرایط مزخرفی دارم کل زندگیم تباه شد کل زندگیم ب خاطر این و اون زندگی کردم رشته مورد علاقمو نرف ...

قربونت برم میدونم خیلی داری اذیت میشی ولی بعضی وقتا باید ب خودت بیای هیچی ارزششو نداره سرش حرص بخوری..بعضی وقتا فقط باید ی گوشی بشینی هیچ کاری نکنی فقط ب اتفاقایی ک تو زندگی میوفته نگا‌ کنی..

بعدشم مگه اکثر اونایی ک رفتن تجربی چی شدننن؟من خودم رشتم تجربیه ولی هیچ امیدی ندارم تو ایران آینده ای داشته باشم

دوست منم دوتاقرص لاغری خوردمیخواست بره اون دنیا

منم یه آموکسی سیلین .

۱۰ سالم بود حدودا 🤣🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من۱۳۰تا قرص خوردم شب خوابیدم صبح با حال زار از خواب پاشدم خبرمرگم... سگ جونم

عوارضش بعدا میاد سراغت حتما برو دکتر یه خانم اینجا گفت من صدتا قرص خوردم چیزیم نشد بعداز چندوقت مریضی اومد سراغم رفتم دکتر گفتن غده هیپوفیزت کوچیک شده وفهمیدم عوارض اون قرصا دقیقا همین بوده گفت دکترا گفتن دیگه هیچوقت باردلر نمیشی الانم دارم دارو میخورم .حتما برو دکتر .قرصت چی بوده؟برو حجامت کن خون بده بلکه خونت تمیز بشه ازون قرصا

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بگومیرم آمریکاازدستم راحت میشیددیگه چراقرص خوردی اصلابه دل اون آمریکایی فکرکردی چه ضربه ای میخوره

کاش امریکا رفتن ب همین راحتی بود من تا الان رفته بودم با عشقم داشتم با خیال راحت زندگی میکردم😂

دلم نمیخواد کنکور بدم چون باز قراره خراب کنم

مگه اینده ادم با کنکوره؟برو یه حرفه یاد بگیر به دردت بخوره اینقد فوق لیسانس هستن ک بیکارن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
هیچی مهم ترازسلامتی نیست فکرخودت باش

مهم تر از سلامتی برای من الان شکست نخوردن دوبارست اینقدر تنبل و بی عرضه نبودم  نمیدونم چرا اینجوری شدم 

مگه اینده ادم با کنکوره؟برو یه حرفه یاد بگیر به دردت بخوره اینقد فوق لیسانس هستن ک بیکارن

😭💔