2777
2789
عنوان

چرا بچه هاتونو کتک میزنین

554 بازدید | 39 پست

به عنوان کسی که بچه بودم کتک خوردم سر خیلی مسائل هنوز با ۲۰سال سن یادمه همه کتکامو نکنید اینکارو بچه ها توذهنشون میمونه بعدش رابطتون توی بزرگسالی میشه مث دوتا همخونه هی دور و دورتر میشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمرا بچه هامو بزنم در اینده 

ولی بعضی بچه ها انقدر بی ادب و بیشعور و بی تربیتن تو‌جمع ها ک دلم میخواست من مامانشون  باشم و تا میتونم بزنمشون😐

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

پدرم کتک نمیزد ولی همیشه داد و بیداد میکرد و از جایی ناراحت بود چیزمیز پرت میکرد

مثلا میدیدی یه قوری با چای داره میاد سمتت و ماهم جاخالی میدادیم و تو دیوار خورد میشد

الان ک بزرگ شدم  خیلی برام عوارض داشته و ناخودآگاه از شوهرم بیخودی میترسم و همیشه براش گارد دارم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

بله حرفت درسته ولی واقعا بچه ها رو اعصاب آدم میرن مخصوصا داخل این شرایط اقتصادی که هیچ کس اعصاب ندار ...

هرچقدرم شیطون مگه اون بچه بزرگ نمیشه خودش پدر یامادر نمیشه؟نصف پرخاشگری نوجوونا. دلیلش توی بچگیه