به عنوان کسی که بچه بودم کتک خوردم سر خیلی مسائل هنوز با ۲۰سال سن یادمه همه کتکامو نکنید اینکارو بچه ها توذهنشون میمونه بعدش رابطتون توی بزرگسالی میشه مث دوتا همخونه هی دور و دورتر میشید
من نمیزنم ولی دیدم هر کی میزنه بچه ش بهتر رفتار میکنه من همش میخوام با مذاکره مسائل حل بشه نمیشه اونایی که میزنن بچه بیشتر دوسشون داره و حرفشونو گوش میده
منم بچه بودم بعضی وقتها کتک میخوردم مثلا یادمه رفتم تو کوچه از یه پسربچه یه فحش بد یاد گرفتم اومدم خونه به خواهرم فحش دادم بابام کتکم زد ولی الان عاشق بابامم رابطمونم خیلی خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانواده ما اصلا بچه رو نمیزنن ولی خانواده مادرشوهرم خیلی کتک میزنن و جالبه بچه هاشون قانع و کم توقع و بشدت علاقه مند به والدین و حرف گوش کن هستن خیلی برام عجیبه
من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم
وای من دیروز ماجرای اون زن آمریکایی که بچه ۱۸ ماهه ش و ۱۰ روز ول کرده رفته خوندم روانم بهم ریخت دوربین مدار بسته فیلم بچه رو گرفته بود جیغاش که داد میزد مامی وای .....اصلا نمیتونم درک کنم یه مادر چطوری میتونه این کار و بکنه اه
مطمئنم رفتارات تو جمع خوبه من هر چی دیدم بچه هایی که کتک خوردن بهتر شدن
شاید تو جمع خوب باشه ولی یادت باهش حتی اگر خانوادتو ببخشی بابت کتک هایی که خوردی بازم ته دلت یه جایی دلت ازشون میگیره وقتی یادت میاد چطور باهات رفتار کردن