2777
2789
عنوان

چرا بچه هاتونو کتک میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 39 پست

منم بچه بودم بعضی وقتها کتک میخوردم مثلا یادمه رفتم تو کوچه از یه پسربچه یه فحش بد یاد گرفتم اومدم خونه به خواهرم فحش دادم بابام کتکم زد ولی الان عاشق بابامم رابطمونم خیلی خوبه 

بعضی وقتها یه کم کتک لازمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم کتک نمیزد ولی همیشه داد و بیداد میکرد و از جایی ناراحت بود چیزمیز پرت میکرد مثلا میدیدی یه قور ...

من همیشه میگم قبل از ازدواج و بچه دار شدنم باید برم روحمو تعمیر کنم

هرچقدرم شیطون مگه اون بچه بزرگ نمیشه خودش پدر یامادر نمیشه؟نصف پرخاشگری نوجوونا. دلیلش توی بچگیه

میدونم عزیزم منم‌خودم مخالفم و سنمم زیاد نیست ولی واقعا اذیت می‌کنند .هرچند بنظر من وقتی تعادل روانی نداری نباید بچه دار بشی ولی خب چه میشه کرد 

#انسانیت
من نمیزنم ولی دیدم هر کی میزنه بچه ش بهتر رفتار میکنه من همش میخوام با مذاکره مسائل حل بشه نمیشه اون ...

پس را برا من اینطور نیست؟از همه ی خانوادم متنفرم جز خواهرم همههه 

خانواده ما اصلا بچه رو نمیزنن ولی خانواده مادرشوهرم خیلی کتک میزنن و جالبه بچه هاشون قانع و کم توقع و بشدت علاقه مند به والدین و حرف گوش کن هستن خیلی برام عجیبه

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم
منم بچه بودم بعضی وقتها کتک میخوردم مثلا یادمه رفتم تو کوچه از یه پسربچه یه فحش بد یاد گرفتم اومدم خ ...

هیچ وقت لازم نیست بعضی موقع ها و این جور حرفا توجیح کردنه خودته

وای من دیروز ماجرای اون زن آمریکایی که بچه ۱۸ ماهه ش و ۱۰ روز ول کرده رفته خوندم روانم بهم ریخت دوربین مدار بسته فیلم بچه رو گرفته بود جیغاش که داد میزد مامی وای .....اصلا نمیتونم درک کنم یه مادر چطوری میتونه این کار و بکنه اه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
مطمئنم رفتارات تو جمع خوبه من هر چی دیدم بچه هایی که کتک خوردن بهتر شدن 

شاید تو جمع خوب باشه ولی یادت باهش حتی اگر خانوادتو ببخشی بابت کتک هایی که خوردی بازم ته دلت یه جایی دلت ازشون میگیره وقتی یادت میاد چطور باهات رفتار کردن 

کاربری سوم...