2777
2789

اقد بدم میا وع وع

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقت کلا مخالفم و خصوصا فیلر که افتضاحه مثل چسب میمونه و تخلیشم خیلی سخته باید خداتومن پول بدین پیش ...

عزیزم کی این حرفو زده؟ 

خوشت نیاد انزیم میزنی ژل چند روزه خودش جذب میشه می‌ره

اطلاعات ندارین بقیه رو نترسونید🤦🏻‍♀️

اگه نیاز داری بزن پشیمون نمیشی منم لبام کوچیک بود الان فهمیدم بهترین لطف رو در حق خودم کردم 

چقد زدی ؟؟ مجردی؟ یه دکتر زیبایی صحبت میکردم می‌گفت نود درصد اینایی ک ژل دارن بعد ازدواج میان میگن خالی کن

چقد زدی ؟؟ مجردی؟ یه دکتر زیبایی صحبت میکردم می‌گفت نود درصد اینایی ک ژل دارن بعد ازدواج میان میگن خ ...

عقدم 

اولین بار یک و نیم سیسی زدم ولی کلا جذب شد ۲۰ درصدش موند ، دومین بار رفتم ترمیم یک سی سی زدم باز ، الان خیلی طبیعی شده اصلا بزرگ نیست فقط از فرمش معلومه یکم تزریق کردم ،برند ژلمم اودری بود هر سی سی ۸۰۰ قیمتش 

نامزد منم اصلا راضی نبود ولی انجام دادم بعدا کم کم خوشش اومد 

من زدم و خیلی راضی ام منم دم عروسیم زدم ی سی سی زدم و دیدم تغییر چندانی نکردم مخصوصا ک بیشترش هم جذب میشه دفعه اول بعد ۱۴‌ روز رفتم ی سی سی دیگ ام زدم من اواخر برج ۵ زدم هنوز مقداری برام مونده و خب دوس داشتم تمدید کنم چون همین پنجشنبه عروسی داییمه ولی راستش پول نداشتم برا همین گفتم ولش کن باز تا بعد