2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میریم اون دنیا حتی پدر و مادرمون رو نمیشناسیم‌ این خیلی برای دارکه

اون ک مبگن قیامته ک بنظرم چرته

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
جدی میفرمایین؟   پ ایناچیه مامیبینیم

همه ی اینا یه قصه اس 

کل زندگی قصه اس 

تهش مرگ و یه قصه ی جدید دیگه

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

ینی چی؟

همه چی قصه اس

ما وجود نداریم ... 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

کی میگه زمین کرویه؟ کی میگه هر چی که تا حالا درباره جهان بهمون گفتن حقیقت داره؟

دومی نمیدونم

ولی اولی سالهای زیادی هس که سفینه های فضایی ساخته شده و آدما باهاش رفتن فضا و از اون بالا زمین رو دیدن که شکل کره هس و ماهواره های فضایی کلی عکس از کره زمین گرفتن

خدا،،، تورو خدا🙂
یه تئوریه که میگه تمام زندگی وآدمهای زندگی ما توهم ما هستن و وجود ندارن

ی تئوری دیگه هم هست ک میگه ما دواقع رندگی نمیکنیم و این زندگی خوابه و وفتی میمیریم تازه بیدار مبشیم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!