2777
2789
عنوان

دخترم چرا شبا اینطوری میشه

159 بازدید | 13 پست

تا میاد بخوابه نفسش بالا نمیاد میگه انگار تو گلوم چیزیه نمیزاره نفس بکشم..تو کل روز خوبه خیلی تحرکه دارا .همش بالا پایین میپره .اما. تا میاد بخوابه نفسش بالا نمیاد..کسی میدونه چرا؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اسیدمعده اش میده بالا،،منم توبارداری خوب بودم تادراز میکشبدم بخوابم اسید میداد بالا

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
احتمالا اسیدمعده اش میده بالا،،منم توبارداری خوب بودم تادراز میکشبدم بخوابم اسید میداد بالا

نمیدونم شاید..ولی بلند میشه کلی راه میره بازم نفسش بالا نمیاد میره دم در حال میخوابه بهش هوا بخوره. بعد خواابش میبره

من در طول روز هم همین مشکل رو داشتم موقع دراز کشیدن بدتر میشدم 

چند روز پیش دکتر رفتم آزمایش دادم ریه و قلبم سالم بود 

رفلاکس معده بود دارو دادن الان با اینکه ۳ روزه دارو میخورم ولی خیلی خوبم

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
چند سالشه دخترتون؟ پولیپ بینی  ندارن؟

۸ساله...قبلترها شبا فقط بینیش میگرفت. که با روشهای مختلف برطرفش میکردم..الان میگه از بینی ام نیست اصلا از گلوم نفسم‌بالا نمیاد انگار یک چیزی تو گلومه