2777
2789
عنوان

هر چی دلت غیبت مبخاد اینجا بگو

52 بازدید | 13 پست

دلتون میخاد چه حرفایی را بزنید که تاحالا نتونیتید پیش کسی بگید بیاین اینجا بنویسیم.

اولیش خودم. مثلا من یه دوستی دارم به ظاهر ادم خوبیه ولی درباطن انقدددددد بده که نگو و نپرس همه هم فک میکنن که خانم خوبیه ولی درحالی که دلش پر از کینه و خودخواهی دلم میخواد بتونم از پشت بهش خنجر بزنم که ندونه از کجا خورده کثافت اشغال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس ندارم غیبت کنم :/

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

عروسمون يه هفته هست هر روز دو سه بار به همسرم زنگ ميزنه. ميخواد ماشينش رو عوض كنه! اصلا ازين كارش خوشم نمياد! خودت شوهر داري برادر و پدر و پدر شوهر داري! من با همسران خواهر شوهرام فقط در حد سلام و عليك خرف ميزنم و اصلا شماره هاشون رو ندارم!  

فقط با خدا حرف دارم 

حدایااااا حاجتمو بده 

صدامووووو بشنوووووو 

بهم بگوووو میشنوی صدامو 

بگووو که حاجت روام میکنی 

این همه التماست کردم 

من بی دفاعم 

من دل شکسته ام

جز تو هیچ پناهی ندارم 

نخواه که ناامیدم کنی

دست زد نزن به سینه اممم

التماست میکنم حاجت روام کن 

غیبت و ایناهم ندارم 

اصلا حوصله اشو ندارم 

چند روزه فقط یا با خدا حرف میزنم یا مامانم  فقط هم در مورد حاجت خودم. 

خیلی نمک نشناس و عوضی بودی کاش زود تر میشنلختمت 

فقط دنبال منفعت خودت بودی 

حیف اون همه وقتی که برای تو گذاشتم 

حیففففف بشه اون همه وقت طلایی زندگیم 

خاک تو سرت فکر نمی‌کردم آنقدر لاشی باشی 

خطاب به ی نفر از زندگیم 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

بابام خیلی آدم چرت و عوضییه 

پسرخالمینا بعد ۴ سال اومده بودن بابام نرفت میوه اینا بخره 

مامانم بیچاره خیییییلی خجالت کشید راه دوره خودمون نمیتونیم بریم 

مامانم الان ۳ روزه بخاطر اون اصلا انگار ده سال پیرو شکسته شده افسرده شده 

ولی بابای آشغالم تو این وضع بزور ازش رابطه میخاد 

الان بخاطر روزه شب میره حموم از اون فهمیدم 

الانم باز مامانم  گفت برو اونور بابامم فوشش داد 

خیلی دلم برا مامانم میسوزه بابام خیلی نفهمه خیلی زیاد 

خیلی دقش میده 

من الان بخاطر قصداقامت ک کردم مجبورم ده روز اینجا باشم زندگی خودم خییییییلی خیییییییلی زیاد داغونه حالام اومدم اینجا اینام اینجوری واقفا نمیتونم تحمل کنم این همه دردو تو دلم کاش نبودیم هیچوقت من و مامانم😭😭😭😭

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم