2777
2789

مامانم میگه اوموقع طلا خیلی ارزون بود کل فامیل کادوی عروسی یه انگشتر بزرگ آورده بودن تو فیلم عروسیش هست شاید ۲۰ تا انگشتر رو هم انداختن دستش 

بابامم یه سرویس طلا کامل خریده بود ۹۴ هزار تومن خیلی ضخیم و پهن و سنگین بود

خانواده ی مامانمم( پدر مادرش و داداش هاش)  

۴ تا النگو ویه انگشتر تو مراسم پاتختی بهش دادن بابام هر ماه که حقوق میگرفت به جز پس انداز یه النگو هم برای مامانم میخریده، منم تو همون اوضاع میرم تو دل مامانم😍😊  مامانم باردار بود هر ماه با مینی بوس میرفت خونه مادرش اوناهم هر ماه که مامانم میرفت یه گوسفند میکشتن بخوره جون داشته باشه،  ۳ تا خاله ی مجرد سوگلی هم داشتم دیگه از ذوق نمیذاشتن مامانم دست به سیاه و سفید بزنه،  هر صبح صدای خنده هاشون تو حیاط میپیچید و روشیر و کره و شیر تازه میخوردن  و فتیر محلی از تنور مادربزرگم درست میکرد

بابامم یه زمین خریده بود اونو میساخت دایی هامم دسته جمعی یه هفته اومدن کمک 

خلاصه اونو ساخت و روز به روزم بهترش کرد البته الان که صد سال دیگه هم نمیشه خونه رو بهتر کرد ☺چه برسه به اینکه بخوای از صفر شروع کنی

چرا میگن دخترای الان دوست دارن همه چیزو یه جا داشته باشن  خونه و ...

واقعا یکسانه الان با اونموقع بابام ۶ ماه کار کرد خونه دار شد الان چی؟ امید به خونه دار شدن جوونا به زیر صفر رسیده

از اون گذشته مردای اون دوره مرد بودن صبح تا شبشون به فکر زن و بچه شون میگذشت الان چی ؟ چشمشون پی هزار نفر هست جز زنشون،  اگه مامانم سختی هم کشید بنایی هم کمک بابام کرد  امید داشت که شوهرش مرد اول تا آخر زندگیشه

بابام هم تو شرکت کار میکرد هم بنایی خونمون رو میکرد هم شب زیر برف و بارون تو خونه نیمه ساز رو خاک خیس میخوابید و نگهبانی میداد هم کامل روزه میگرفت و نمازشو  میخوند

تو رو خدا بیاید یه مرد اینجوری برام پیدا کنید عروسی کنیم بریم سرخونه زندگیمون

دهه ی ۸۰!!!!!!

یجور توصیف کردی فکرکردم دهه ی ۴۹ و۵۰ ومیگی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهه ۸۰ دور نیست اما سرعت تغییر زندگی و تورم فوق العاده زیاده مادربزرگم اینا البته روستا بودم مامانم ...

الهی خوشبخت بشن💕

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
از دهه ۸۰تا الان انقد همه چیز تغییر کرده که انگار ۱۰۰سال پیش بوده همون برامون کافیه

سال ۸۹ مامانم یه گردنبند طلا برام خریده بود ۱۵۰ هزار تومن طلا گرمی ۳۸ تومن بود باورتون میشه انگار ۱۰۰۰ سال پیش بوده فاکتورشم دارم

والله اونموقع که طلا قیمتی نداشته 

معمولا به عروس داماد ها هدیه های بی مصرف میدادن 

۶ لیوان 

کتری 

بشقاب و.......

لیست هدیه های پاتختی خواهرم هستش 

اصلا مبالغی که میدادن آدم باورش نمیشه 

طرف اومدن شام هم خوردن هزار و پانصد پاتختی داده 

طرف سه هزار تومان داده 

شش استکان چای خوری داده 

دقیق بیست سال پیش بوده