2777
2789

بابا من یه کنکوری بدبختم از استرس داره نفسم بند میاد

خوندم دارم جمعبندی میکنم اما استرس نمیزاره این 20 روز رو هم خوب پشت سر بزارم از استرس لرزه گرفتم تند تند نفس میکشم 

توروخدا یه راه حلی چیزی بگین من استرسمو کنترل کنم بشینم این اخر اخراهم بخونم زحمتامو هدر ندم

هر روز یه پروپرانول میخورم هیچ فایده ای نداره😭😭😭😭😭😭

بابا با استرس نمیشه کاری کرد 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودم نیست😭

باید دست خودت باشه کنترل کن 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

من با استرس کنکور خودمو کشتم 

ولی کنکور تموم شد خیلی وقته 

ولی من هنوز جسم و روحم درست نشده هنوز داغونم 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
واقعا همه ی زندگی کنکور نیست . خیلی از آدمای موفق تو دنیا حتی دانشگاه هم نرفتن 

درسته اما خب من این راهو انتخاب کردم و واسش زحمت کشیدم خرج کردم دیگه باید همین راهو برم 

درسته اما خب من این راهو انتخاب کردم و واسش زحمت کشیدم خرج کردم دیگه باید همین راهو برم 

سعیتو بکن ولی باید وجود نداره آدما تا ۲۵ سالگی باید برای زندگیشون آزمون و خطا کنن . یه موقع میبینی موفقیتت تو یه جای دیگه خیلی هم بیشتر 

وقتی پروپرانول اثر نداره یعنی اضطراب داری. وقتی انقدر واکنش بدنت شدیده شاید اصلا باید قرص هم بخوری ...

ببین ویتامین ب 300 هم میندازم مداوم اما اصلا ارومم نمیکنن هیچکدوم

مثلا یه ساعت پیش نشسته بودم رو زمین ناخوداگاه تکونای ریز میخوردم هی فکر میکردم زلزلس