2777
2789

۵ ماهه حاملم بچم دختره مثلا اینجوریم که امروز یهو میگم حالم از چیپس بهم میخوره فرداش یهو عاشق چیپس میشم به طوری که میزنم زیر گریه.

خیلییی چیزای ترش دوست دارم.

بعد حس میکنم خیلی بی جنبه شدم😐😂

مثلا چند روز پیش داشتیم با شوهرم شوخی میکردیم گفتم منو کول کن ( بزار رو پشتت راه ببر) اونم منو کول کرد بعد با خنده برداشت گفت کوتوله خانوم چه بلند شدی 

منم فوری قهر کردم و تا صبحش قهر بودم در صورتی که این حرفارو همیشه قبل بارداریم میزد و منم هر هر می‌خندیدم😂

بجز قسمت منو کول کن بقیش بخاطر به هم ریختگی هورمونها نرماله

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اول ک این کارا رو نکن خطرناکه

دوم ادم تو حاملگی کلا زودرنج میشه منم همینطور شدم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم کارا عزیزم

ک میری کول شوهرت😂

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
ک میری کول شوهرت😂

اها  عادتمه اصلا نمیتونم ازین کارا نکنم ولی مواظبت می‌کنه 😂🤣

شیطونی زیاد میکنم مثلا امروز دوتا صندلی گذاشتم رو هم رفتم روش به شوهرم گفتم منو بغل کن بدین هیچی نگفت چون میدونستم قهر میکنم ،میدونی گاهی اوقات کلا یادم می‌ره باردارم بعد کسی ام چیزی بهم بگه گریه میکنم فوری ،اصلا یجوری شدم