2777
2789
عنوان

يه لحظه لطفا در مورد بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 5260 بازدید | 35 پست
اره عزيزم تنبلي دارم متفورمين و دوفاستون مصرف ميكردم ولي پري هام منظم نميشد اين ماه از لجم داروهامو قطع كردم نخوردم براي همين ميگم باورم نميشه ديگه نا اميد شده بودم

سلام گلم من متوفرمینم عکسش میزارم گلوکفاز است دکترم گفت این متوفرمین نیس داروخانه اشتباه بهت داده میشه عکس متوفرمینتو بزاری ممنون بعد اینکه پلی کستیک بودید شما هم

خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ديگه نا اميد شده بودم انشالله به حق همين وقت اذان شما و همه منتظرا هرچي زودتر يه ني ني ناز بياد تو بغلتون ازته دل براي همتون دعا ميكنم خودم طعم انتظار و كشيدم ميدونم چقدر سخته

چند دوره مصرف میکردی متوفرمین و دوفاستون 

خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند 

سلام عزيزم ببخشيد دير جوابتو دادم

من حدود هشت ماه متفورمين با دوفاستون مصرف ميكردم ولي پريودم هر ماه تنظيم نبود اين ماه از لجم قطع كردم متفورمينو فقط دوفاستون و خوردم ميخواستم برم طب سنتي اصلا باورم نميشد بگيره

من تنبلي خفيف داشتم هرماه حدود يه هفته ده روز عقب مينداختم ولي پلي كيستيك نبودم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

سلام گلم من متوفرمینم عکسش میزارم گلوکفاز است دکترم گفت این متوفرمین نیس داروخانه اشتباه بهت داده می ...

ببخشید عزیزم ولی چه دکتر بی سوادی ،چون گلوکوفاژ همون متفورمین ولی خارجی و با عوارض کمتره 

خدایا شکرت 

مرسی خودمم تعجب کردم وقتی بهم گفت ...ولی وقتی مخورم تازه نصفش رو دست وپام سریع میلرزه اشفته حال میشم حالت تهوه میگیرم هرچیم چی شیرین بخورم حالم درست نمیشه