2777
2789
عنوان

يه لحظه لطفا در مورد بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس عزیزم به خدا توکل کن. دارو مصرف میکردی؟

اره عزيزم تنبلي دارم متفورمين و دوفاستون مصرف ميكردم ولي پري هام منظم نميشد اين ماه از لجم داروهامو قطع كردم نخوردم براي همين ميگم باورم نميشه ديگه نا اميد شده بودم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

خیلی ها رو دیدم مثل شما دارو شونو قطع کردن باردار شدن روخودم ج نداد دوماهه پریود نشدم

من ديگه نا اميد شده بودم انشالله به حق همين وقت اذان شما و همه منتظرا هرچي زودتر يه ني ني ناز بياد تو بغلتون 

ازته دل براي همتون دعا ميكنم خودم طعم انتظار و كشيدم ميدونم چقدر سخته

من ديگه نا اميد شده بودم انشالله به حق همين وقت اذان شما و همه منتظرا هرچي زودتر يه ني ني ناز بياد تو بغلتون ازته دل براي همتون دعا ميكنم خودم طعم انتظار و كشيدم ميدونم چقدر سخته

خیلی ممنون انشالا خدا صدای شما رو بشنوه حاجت ماروهم بده4ساله منتظرم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
مبارکه پرند جون عزیزم انشالله بسلامتیمیتونم بپرسم چه علائمی داری؟

مرسي عزيزم ممنون 

من نوك سينه هام خيلي حساس شده كمر درد و زير دلمم مدام تير ميكشه 

فعلا حالت تهوع ندارم خداروشكر 

مرسي عزيزم باورم نميشه يكساله منتظرم همچين روزيو ببينم خدا كنه اين دم افطاري دل همه منتظرا شاد بشه براي همه دعاكردم از ته دل

مبارکه عزیزدلم

ایشالا صحیح و سالم بغلش بگیری❤❤❤❤❤❤❤❤

واسه منم دعا کن تو زندگیم معجزه شه ، خیلی محتاجم به دعا

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔
مبارکه عزیزدلمایشالا صحیح و سالم بغلش بگیری❤❤❤❤❤❤❤❤واسه منم دعا کن تو زندگیم معجزه شه ، خیلی محتاجم به دعا

مرسي عزيزم از دعاي قشنگت 

انشالله اگه قابل باشم 

انشالله خدا بهترين هارو نصيبت كنه

مرسي عزيزم از دعاي قشنگت انشالله اگه قابل باشم انشالله خدا بهترين هارو نصيبت كنه

فدات بشم گلم

مرسی❤❤❤❤

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔