2777
2789
خودت بنویس خب 

عددی هستم که اگر من را با خودم جمع کنی ۳۹ را از حاصل کم کنی به عدد ۴۵ میرسی من چ عددی هستم؟

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
مساحت یک مربع از ۲۰ سانتی متر کمتر است طول ضلع این مربع چ مقدارهایی می‌تواند باشد؟

۴×۴=۱۶

مساحت مربع=یک صلع صربدر خودش

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مساحت یک مربع از ۲۰ سانتی متر کمتر است طول ضلع این مربع چ مقدارهایی می‌تواند باشد؟

اینجا باید بگید اعداد کمتر از بیست رو بنویسه بعد فرمول مساحت مربع رو بنویسه که میشه یک ضلع ضربدر خودش...اعداد قبل از بیست که با ضرب یک عدد در خودشون به دست میان رو مشخص کنه. که میشه ۱۶ و ۹ و ۴ پس ضلع مربع اگر مساحت ۱۶ باشه میشه ۴ ...اگر ۹ باشه میشه ۳ و اگر ۴ باشه میشه ۲

۴    ۴×۴=۱۶ کمتر از ۲۰

عددی چهار رقمی هستم که رقم دهگانه ۷ برابر رقم صدگانم  و رقم یکانم ۳ برابر رقم هزارگانم‌است و مجموع رقم یکان و هزارگانم ۱۲ می باشد من چ عددی هستم؟

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
عددی هستم که اگر من را با خودم جمع کنی ۳۹ را از حاصل کم کنی به عدد ۴۵ میرسی من چ عددی هستم؟

۴۵+۳۹=۸۴

۸۴÷۲=۴۲

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

درس حدس و ازمایشه ،اول فصل یکی مونده به اخر ،دو تا صفحه ی اول ،کتابشو بخونی مثال حل شده داره

جواب سوال اخر رو طبق جواب کاربر دختربهمنی ۱۸ براش توضیح بده 

جواب این یکی هم ازونجایی که مربع همه ی ضلعهاش باهم برابره تمام ضرب های دوقلویی که حاصلشون کمتر از ۲۰ هست میتونن جواب باشن ،مثل یک یکی ،دو دوتا،و اون دوتای دیگه 

بعدیم بنویس تا برات توضیح بدم

درس حدس و ازمایشه ،اول فصل یکی مونده به اخر ،دو تا صفحه ی اول ،کتابشو بخونی مثال حل شده داره جواب س ...

نوشتم