2777
2789
عنوان

من مادر بدیممممممممممم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 27 پست
کاش خدا به امثال پدر مادر من بچه نده خیلیا تو حسرت بچه‌این که اذیتش می کنید

ازم ناراحت نشو من پدرومادر خودمو گفتم

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم،منم پسرم کلاس پنجمیه و گاها بحث داریم سر به موقع درس خوندن،،لطفا این حرفا رو دیگه بهش نزن،،فردا باهم برید قدم بزنید و باهاش صحبت کن بهش عزت نفس بده احترام بزار بهش کوچیکش نکن اینطوری بدتر از درس زده میشه که،،خودت باهاش بخون ازش درساشو بپرس نظارت کن روی ازموناش برات مهم باشه گاهی از فعالیت های مورد علاقه ش محرومش کن اگر درس نخوند ولی بدون داد و بیداد،منو پسرم یه سری قانون تعیین کردیم و نصب کردم روی در اتاقش،در صورت رعایت کردن علامت مثبت میگیره و اگر تعداد رعایت نکردنش در طول هفته از یه حدی گذشت تنبی میشه و تنبیهش مثلا خرید یه چیزی با پول توجیبی خودش برای منه یا محرومیت از بازی با گوشی با هم ب توافق رسیدیم البته و خیلی سختگیرانه نیست منتها من قاطع هستم و اینو میدونه 

بعدم این چ اسمی گذاشتی براخودت ببخش عزیزم خندم گرفت از بی اعصاب سایت 🤣نگاه بعضی وقتا بگو باباش باهاش کار کنه ،وقتی میبنی اهمیت نده بگو من وظیفم این بود بهت یاداوری کنم مسولیت ننوشتن ونخوندنش بسپار بخودش ،قبلش ب معلم بگو ک گوش نمیده نمی‌نویسه فردا ک اومد درحدی ک فقط پسرت متوجه ننوشتن نخوندنش بشه تنبیه کنه منظورم بدنی نیست ،مثل ستاره بهش نده 

بی اعصابم اینطور که معلومه از رفتارم با پسرم🥲

میدونم تافردا خودت عذاب میدی سعی کنیم ،ازاین ب بعد مسلط تر باشیم ،اول باخودمم ک این دوروز صدبار خودمو سرزنش کردم ،ازاین ب بعد مهربون باشیم میتونیم هنوز وقت هست ک جبران کنیم براشون