2777
2789
عنوان

من مادر بدیممممممممممم😔😔😔

361 بازدید | 27 پست

پسر ششمه سالای قبل درسش خوب بود امسال اصلا وابدا درس نمیخونه کلا فراریه از درس خوندن

بهش گفتم شعرو حفظ کن نکرد گف نمیپرسه من خیلی دعوا کردم

یه اخلاق خیلی افتضاحی که دارم سرزنش گرو مقایسه میکنم

بهش کلی حرف زدم کلا حرفم شده همین که تو آخرش کارگر یا نوکر میشی باید التماس اینو اونو کنیم تورو کارگر ببرن 

یسری سره این حرفم گریه کرد گف بسه دیگه روحیمو داغون کردی انقدر اینطوری گفتی

الانم کلی دعواش کردم بی صدا رف خوابید الان خوابیده عذاب وجدان دارم 😔

میخوام درس بخونه کسی بشه واسه خودش نمیخوام مثل باباش یا پدرخودم کارگر بشه التماس یه کار یا یه لقمه نون کنه

اگه میخوایید سرزنش کنید آزادید

باور کن با این حرفات نتیجه عکس میگیری

اونی ک خوند چی شد؟

بذار بچگی کنه. درسم ب اندازه نیازش یاد میگیره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

تو عین مامان منی

توروخدا عوض شو

من الان خیلی بزرگتر از بچه تونم اما هربار ناراحت میشم از مامانم چون آدم عادت نمیکنه به بی رحمی عزیزش

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم هر دو تحصیلات بالای دانشگاهی دادیم

پسرم میگه میخام مکانیک شم😂منم میگم واقعا چه شغل خوبی 

تو حتما موفق میشی 

توروخدا ب بچهها عذاب وجدان ندین 

نهایت ۲نمره بخاطر حفظ نکردن نمیگیره دیگه 

به درس زیاد گیر نده و کسیو میشناسم که با دکترای معماری داره تو کله پزی کار میکنه. کسی ام میشناسم درسشو نخونده ولی یکیشون سازنده شده یکیشون نمایشگاه ماشین دار ماهی خداتومنم درمیارن

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
من و همسرم هر دو تحصیلات بالای دانشگاهی دادیم پسرم میگه میخام مکانیک شم😂منم میگم واقعا چه شغل خوبی ...

و فرار نیست همه بچهها دکتر مهندس بشن 

ما ب بنا ،نجار ،تعمیرکار نیاز داریم 

وقتی پسدمو تشویق میکنم در ادامه میگه میخام رشته مکانیک بخونم برم دانشگاه ،اما یه مغازه هم داشته باشم ماشینارو تعمیرکنم 

منم چند پیش تاپیک زدم برااینکه پسرم دعوا کردم ،من داشتم براازمون میخوندم وقتتم کم بود ،ولی واقعا پسرم روحیش از هرچیزی مهم تره الان دوروزه ن گوشی دادم دستش فقط کارم شده توجه و محبت ،کلی تغییر کرده شماهم ارامش خودت حفظ کن ،باور کن وقتی دعواشون میکنیم بدتر خودمون نابود میشیم پس همون بهتره دعواشون نکنیم ک خودمون عذاب نکشیم 

کاش خدا به امثال پدر مادر من بچه نده

خیلیا تو حسرت بچه‌این که اذیتش می کنید

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.