2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک ودن ان ای

104 بازدید | 9 پست

من  حوزه ژنتیکم ویه مدت درمورد ژنتیک مردم کشورهای مختلف واقوام گوناگون  تحقیق میکردم وخیلییی شگفت انگیز بود که هرکدوم از ما فکر میکنیم قومیت خاصی داریم در صورتی که همه یه مقدا از  خون نژاد ها ومزدمایی که حتی ازشون متنفرن دارن ...تجربه ثابت کرد از هر کشوری خیلی بدت میاد یا خیلی دوسش داری حتما تو خونت ژنتیکش هست      هر قومیت وهرکشوری که تصور کنید رو تحقیق کردم اگر سوالی درباره نژاد خاصی دارید جواب میدم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

مردم کرد ولر معمولا کمتر با کشورهای دیگه ترکیب نژادی داشتن...درمورد پارس ها نمیشه دقیقا گفت از منطقه ای به منطقه متفاوته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مثال میزنم من ازافغانستان بدم میادخون افغانستان تودی ن ای من هست ،درست گفتم

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....

من سوالم اینه که ژنتیک چقد توی اخلاق ورفتارآدماتاثیرداره مثلاً من پسرم بااینکه عموش روماهی یکبارهم نمی بینه وچه بسا سالی یکبار ولی شباهت ظاهری و رفتاری شدیدی بهش داره متاسفانه ومن خیلی ناراحتم بابت این قضیه نه به دلیل اینکه عموشه به این خاطر که ازنظرمن رفتارهای جالبی نیستن 

یعنی مثال میزنم من ازافغانستان بدم میادخون افغانستان تودی ن ای من هست ،درست گفتم

دقیقا...نفرت الکی یا عشق  عجیب نمیدونم چطور توصیف کنم کشوری که مثلا روش حساسین خیلی ویه احساس عجیب وبی دلیلی دارید نسبت بهش حالا یا نفرت بیجا یا عشق افراطی ...خودم به شخصه یادمه از انگلیس انزجارررر داشتم کشور منفورم تو اروپا انگلیس بود   طوری که کلا حس میکردم همشون بدن بعدا متوجه شدم  مادربزرگ پدربزرگ مادریم بریتانیایی بود واین واسم خیلییی چیز عجیبی بود تا اینکه بیشتر تحقیق کدم موارد مشابه رو هم دیدم 

من سوالم اینه که ژنتیک چقد توی اخلاق ورفتارآدماتاثیرداره مثلاً من پسرم بااینکه عموش روماهی یکبارهم ن ...

بله ژنتیک توی اخلاق تاثیر داره خیلی از صفات محیطی ولی بعضی صفات واقعا ارثی هستن که ممکنه توی یه فرد خاموش بمونن ودر نسل بعدی یکدفعه فعال شن ..چیزی مثلا تحت عنوان ذات قلمدادش میکنن ولی تا حدود زیادی هم به محیط برمیگرده باز

بله ژنتیک توی اخلاق تاثیر داره خیلی از صفات محیطی ولی بعضی صفات واقعا ارثی هستن که ممکنه توی یه فرد ...

وای خدا بهم کمک کنه البته بنده ی خداعموش آدم بدی نیست ولی یه سری صفات داره که من خوشم نمیاد مثل تنبلی و پرخوری وعشق وحرص نسبت به غذا وخوراکی