2777
2789

یکی از مشکلات اساسی اینه که بچه دار نمیشیم و همه درمان ها رو هم رفتیم و جواب نداده

گفتم اشکال نداره حالا تحمل می‌کنم بخاطر عشقم بهش

ولی یه مشکل دیگه که صبرمو تموم کرده اینه که هرچی اون بگه باید بگم درسته‌ اگه مخالفت کنم قهر می‌کنه و برای کل فامیل می‌خواد کار انجام بده از پدر و مادر بگیر تا عمه و خاله و اینکه توی همه چیز خودشو دخالت می‌ده

اگه توضیح بیشتر خواستین بگم

کلا اگه من با همه کاراش موافق باشم مهربونه و اگه نظر بدم خیلی تندی میکنه‌ و کلا لباس پوشیدنم هم با نظر اونه .حالا شما بگین این زندگی ارزش داره بمونم؟موقع دعوا هم همیشه میگم‌میرم از خداشه میگه وسایلاتو جمع کن برو.چند روز پیش هم مهمونی خونه برادرم نیومد و منم موندم اونجا .دنبالم هم نیومد خودم برگشتم .ولی دیگه حسی ندارم به زندگی

یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل موندنت چیه؟وقتی آنقدر خرد و کوچیکت میکنه  حتی برای خودت هم نمیتونی انتخاب کنی  در و ...

همیشه زندگیمو با چنگ و دندون‌حفظ کردم کسی از مشکلاتم سر درنیاره سخته برام رفتن و حرف و حدیث 

یا میگ‌م شاید پشیمون شم و دلم بمونه پیشش

یه صلوات مهمونم کنید
همیشه زندگیمو با چنگ و دندون‌حفظ کردم کسی از مشکلاتم سر درنیاره سخته برام رفتن و حرف و حدیث  ی ...

آدمی ک فقط زمانی ک طبق خواسته های اون پیش میری خوش رفتار و مهربونه و غیر اون باشه تندی میکنه  با چنگ و دندون نگه داشتن داره 

زیاد لی لی ب لالاش گذاشتی

یکم مث خودش برخورد کن تا حساب کار دستش بیاد 

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️

بنظرم مشاوره بره یا خودت مشاوره بری بگی مشکلت و بهت راهکار بده برای کار کردن روش  و یه مدت پیش برو ،  

چون اگر خیلی بد بود شوهرت دنبال بچه دارشدن اصلا نمیرفتی و همه راهها رو امتحان نمیکردی ، بالاخره هر کسی یه مشکلاتی داره  

دوست ندارم قبول کنم انتخابم اشتباه بوده خودمو دارم گول می‌زنم

گول نزن، پس فردا بچه دار بشی این دفعه با بچه کنترلش رو روت بیشتر میکنه. برو شکر کن بچه دار نشدی وگرنه جدایی با بچه خیلی سخته

بنظرم مشاوره بره یا خودت مشاوره بری بگی مشکلت و بهت راهکار بده برای کار کردن روش  و یه مدت پیش ...

خب دلم می‌خواد مادر شم.از اول آنقدر مغرور نبود بهتر بود .الان دیگه فهمیده شاید هیچوقت بچه دار نشیم حس می‌کنم واسه همونه که دیگه براش چیزی مهم نیست باشم یا نباشم

یه صلوات مهمونم کنید
گول نزن، پس فردا بچه دار بشی این دفعه با بچه کنترلش رو روت بیشتر میکنه. برو شکر کن بچه دار نشدی وگرن ...

پایین ۳۵هستیم .فکر نکنم بیاد.خیلی غده.همیشه فکر میکنه همه کاراش درسته

یه صلوات مهمونم کنید
گول نزن، پس فردا بچه دار بشی این دفعه با بچه کنترلش رو روت بیشتر میکنه. برو شکر کن بچه دار نشدی وگرن ...

خودم هم میگم شانس آوردم بچه ندارم ولی اولش اخلاقش بهتر بود همش فکر می‌کنم اگه بچه داشتم زندگیم از سردی درمیومد و سرگرم بچه می‌شد دلش خوش میشد

یه صلوات مهمونم کنید